A 92. percben mentett pontot a Tereske

Gabi

Hiába vezetett már két góllal is a Kétbodony, a házigazdák egyenlített a változatos ütközet hosszabbításában.

Az előző hétvégén Tereskére volt hivatalos a Kétbodony a nyugati megye háromban. Izgalmas csörtére volt kilátás, nem volt esélyese a tizennegyedik körben esedékes meccsnek.

Korai tapogatózás után az első fél óra leteltéhez közeledvén előnybe kerültek a hazaiak, majd mentek tovább, hamarosan pedig már kettővel vezettek. Előnyüket meg is tartották a pihenőig, ezután viszont nem tudták vérvényesen eldönteni a párbajt.

A második félidőben feltámadtak a látogatók, aminek eredményeképpen remek negyedórát bemutatva, az összecsapás kétharmadánál már ők voltak lépésfórban. Nem sokkal később meglőtték a negyediket is a vendégek, jókora fordulatot csempészve a találkozóba.

Nem adták azonban föl a házigazdák és villámgyorsan szépítettek. Ezt követően egyre komolyabban nyomtak az időközben egy piros lap miatt létszámtöbbletet szerző tereskeiek, majd az utolsó utáni pillanatokban le is tudták aratni igyekezetük gyümölcsét, Váró a 92. percben mentett pontot csapatának. Négy-négyes döntetlennel fejeződött be a fordulatokban és izgalmakban bővelkedő csata.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 14. forduló: 

Tereske KSE-Kétbodony SE 4-4 (2-0)

Vezette: Strehó E. (Horváth S., Moldován P.)

Tereske KSE: Candidó – Váró, Vas, Kosik E., Dohány – Babicz, Kőrös, Bacsa (Koczka, 57.), Mészáros (Kis G., 46.) – Dóbiás P., Dóbiás D. Játékos-edző: Babicz András.

Kétbodony SE: Péter N. – Németh, Szorcsik, Majoros (Filiczki, 88.), Székely – Tóth J. (Hanzel, 67.), Bencsik (Bartyik, 89.), Majer, Miklián – Kertész, Kovács R. Megbízott játékos-edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Bartyik, Miklián, Kovács R., Majoros

Piros lap: Székely (75., Kétbodony SE)

Gól: Babicz (26.), Bacsa (33.), Dóbiás P. (69.), Váró (92.), ill. Kertész (53., 60.), Tóth J. (56.), Majer (67.)

Jók: Kőrös, Dóbiás P., ill. az egész csapat

Babicz András: – Őrült meccsen, igazságos döntetlen. A hosszabbításban elért egyenlítő gólunknak köszönhetően úgy tűnik, mintha szereztünk volna egy pontot, de szerintem elbuktunk kettőt. Két szerencsés góllal vezettünk, kézben volt a mérkőzés, mentünk a harmadikért, de nem sikertelenül lezárni a találkozót, majd jött egy negyedóra, amikor hibát-hibára halmozva kaptunk négyet. Szerencsére a csapat nem adta fel, és a végsőkig küzdve sikerült a ráadásban egyenlíteni, de nagyon szomorú vagyok a látottak miatt! Remélem, a hátralévő meccsekre mindenki összekapja magát és megszerezzük a három győzelmet!

Bartyik Róbert: Kicsit felemás érzések vannak bennem, a meccs előtt aláírtam volna ezt az eredményt, de így viszont kiénekelték a szánkból a sajtot a tereskeiek. Igaz, mi is azt tettük velük a második félidő első felében. Megint azt kell mondanom, hogy igazi csapatként funkcionáltunk, voltak jó teljesítmények, de nem szeretnék senkit kiemelni, mivel ismét a csapategységet mutatja, hogy kettő-nullról is felálltunk és majdnem győzelemmel térhettünk haza. Az osztály színvonalához képest egy jó meccset láthattak volna a nézők, de sajnos nem láthatták. A mérkőzés képe alapján igazságos döntetlen született, amihez azért kellett a kiállítás is. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, mivel megint sérülést szenvedtünk, és a piros lap miatt is létszámproblémánk lesz. Nem tudom, ki tudunk-e állni a hétvégén… Kicsit így is fura ezeket a csonka fordulókat nézni, eléggé kabaré jellege van így a megyei bajnokságoknak. Lehet, jobb lett volna, ha felfüggesztik inkább, mert ez így számomra vicc. Mondanám, hogy további sok sikert a Tereskének, de nem tudom, lesz-e még meccsük idén. Így örülök, hogy játszottunk egy jó, fordulatos, gólgazdag mérkőzést, amin három játékvezető is volt. Nem is tudom, mikor láttam ilyet utoljára…

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Szerdán újabb bajnokit játszik a BSE

Korábban elhalasztott mérkőzésen fogadják az Egert a zsinórban három győzelemnél tartó balassagyarmatiak. Nincs megállás az NB III Keleti-csoportjában szereplő BSE számára, szerdán újabb küldetésnek vághatnak neki a jó formában lévő Ipoly-partiak, tizenhárom órától a jelenleg harmadik helyezett Eger fog vizitálni a Kövi Pál Sportközpontban. A perpillanat érvényben lévő szabályozások miatt […]
error: Content is protected !!