Pest megyei ellenfelet múlt felül a Tereske

Gabi

A Penc volt a Babicz-alakulat első 2021-es edzőpartnere.

Vasárnap lejátszotta ez évi első gyakorló meccsét a nyugati megye hármas Tereske. Babicz András legénysége a Pest megyei negyedik vonal Északi-csoportjában szereplő Pencet fogadta. A házigazdák egy félidő alatt lerendezték az edzőmérkőzést, végül pedig hat-hármas arányú sikert elérve kerekedtek felül a vendégeken.

Felkészülési mérkőzés:

Tereske KSE-Penci SE 6-3 (4-0)

Tereske, zárt kapuk mögött.

Tereske KSE: Rottenbacher – Dohány, Kosik E.,Váró, Koczka – Mészáros, Szabó G., Babicz, Orsós – Dóbiás P., Bacsa Csereként léptek pályára: Vas, Schlenk, Kosik Zs. Játékos-edző: Babicz András.

Gól: Dóbiás P. (3), Bacsa, Mészáros, Szabó G.

Babicz András: Kezdésnek nem volt rossz. Az első félidőben mindenkin érződött, hogy végre pályára léphet a hosszú kihagyás után, megvolt a bizonyítási vágy a tűz, az akarat. Szép támadásainak voltak, szép gólokat rúgtunk. A második félidőben sajnos már előjöttek a megszokott mentális problémák. Azon leszünk, hogy ezeket kiküszöböljük a két hét alatt, és ne adjunk könnyű gólokat az ellenfélnek.

Next Post

Könnyedén nyert az Ipolytarnóc

Bajnoki ellenfélnek rúgott öt gólt Gál Ádám együttese. Vasárnap előkészületi találkozón futott össze két keleti megye hármas társulat, az Ipolytarnóc a Ludányhalászit fogadta. Az első félidőben még egész jól tartották magukat a vendégek, a szünet után viszont egyértelműbbé vált az edzőmeccs, végül pedig öt-nullra győztek a házigazdák. Felkészülési mérkőzés: Ipolytarnóc […]
error: Content is protected !!