Megharcolt a pontokért az Ipolytarnóc

Gabi

Hiába járt közel a bravúrhoz a Feláldozhatók, végül alulmaradt.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Feláldozhatók otthonában vizitált az Ipolytarnóc a keleti megye háromban. Bár a vendégek számítottak a tizenharmadik körbeli csörte esélyesének, sejthető volt, hogy nem lesz egyszerű dolguk.

Bekezdtek a látogatók, már a nyolcadik percben beköszöntek, ekkor akár is lehetett volna hinni, hogy sima végkimenetellel fejeződik be a találkozó, de abszolút nem így történt.

A lelkes házigazdák hamar felocsúdtak, majd mentek előre. Helyzetekig is eljutottak a karancsságiak, de jó darabig elrontották azokat. Aztán az összecsapás kétharmadának letelte után már egálra állt a meccs.

A hajrában járva kis híján fordítottak a hazaiak, végül azonban döntött a rutin, a dupláig jutó Kis Péter kettő-egyes győzelemhez segítette az újabb fontos pontokat zsebre tevő legénységét az emelt fővel veszítő másik oldallal szemben.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 13. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Ipolytarnóc SE 1-2 (0-1)

Vezette: Menczel J. (Homoki G.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Gergely K., Kardos (Tatter A., 77.), Csonka Achilles (Rusznyák, 46.), Csonka D. – Tatter D., Gyüre, Berta (Berki K., 69.), Csonka R. – Könnyű, Csonka Attila (Oláh P., 67.). Edző: Csonka Rudolf.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes G., Ökrös, Gál Á., Pál R. – Boros, Líber, Ruzsinszki (Földi, 85.), Matyóka – Kis P., Oláh T. Játékos-edző: Gál Ádám.

Gól: Gyüre (67.), ill. Kis P. (8., 82.)

Jók: az egész csapat, ill. Ökrös I., Pál R., Illefalvi, Matyóka, Kis P.

Csonka Rudolf: – Nagyon szimpatikus együttest ismertünk meg az Ipolytarnóc csapatában. Egy igazi férfias, küzdelmes, de sportszerű meccsen vagyunk túl. Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, úgy gondolom, legalább az egy pontot megérdemeltünk volna, de a foci ilyen igazságtalan játék. Büszke vagyok a játékosaimra, hiszen mindenki odatette magát, hatvan percig szinte egykapuztunk, csak a helyzeteink rendre kimaradtak, míg a vendégek három kapura lövésből két gólt rúgtak. Ebből a vereségből is tanulnunk kell, újonccsapatként büszkék lehetünk, hogy egy Ipolytarnóccal ki-ki meccset tudunk játszani. Sok sikert a vendégcsapatnak. Hajrá, Feláldozhatók!

Gál Ádám: – Sikerült elég korán megszereznünk a vezetést és több helyzetet kidolgozni, de valahogy az utolsó passzok nem jöttek össze. Ahogy az lenni szokott, a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, de a jó napot kifogó Kis Péter ismét megmutatta tudását a kapu előtt, amivel sikerült begyűjteni a három pontot a csapatnak. További sok sikert kívánok a Feláldozhatóknak! Mi pedig készülünk a következő rangadóra! Hajrá, ‘Tarnóc!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Búfelejtő sikert aratott az Érsekvadkert II

Az Egyházasdengeleget verték el a hazaiak. A mögöttünk hagyott hétvégén az Egyházasdengeleget fogadta a nyugati megye háromban az Érsekvadkert tartalékcsapata. Toronymagas favoritként várhatták a a tizenharmadik körben esedékes mérkőzés kezdősípszavát a korábbi kisiklásukat mindenképpen feledtetni akaró hazaiak. Egy darabig lelkesen tették a dolgukat a vendégek, aztán az első félidő derekán […]
error: Content is protected !!