Szombaton Patakra hivatalos a Fradi öregfiúk

Gabi

Az idén fennállásuk 75. évét ünneplő házigazdák egy gálamérkőzéssel teszik még inkább emlékezetessé egyesületük jubileumi esztendejét.

Szombaton tizenhat órától egy jubileumi gálamérkőzést rendeznek kis megyénkben, a hétvége első napján Patakra hivatalos a Fradi öregfiúk együttese. Az idén fennállásuk hetvenötödik évét ünneplő házigazdák megadják a módját az ünneplésnek, ezért úgy határoztak, meginvitálják az ország legnépszerűbb csapatának egykori játékosait egy barátságos meccsre. A találkozó szpíkere Horti Gábor lesz. Hölgyeknek és tizennégy év alatt ingyenes a belépés. A szervezők minél több érdeklődőben bízva várják a jeles eseményt, egyben remélik, minden tekintetben emlékezetes délutánnak lesz szemtanúja a kilátogató nézőközönség. Az alábbiakban megtekinthető a két résztvevő gárda játékoskerete is.

A Patak öregfiúk kerete: Pincze Ferenc, Kovács János, Imre Tibor, Várhegyi Ferenc, Adame Károly, Mák István, Csejk István, Busai Ottó, Halai Zoltán, Sajgó Ferenc, Bella Sándor, Keresztes Zoltán, Csejk Balázs, Pap Ákos, Csókási Csaba, Pap Csaba, Balla Csaba, Oravecz Gábor, Fábián Péter, Huttyán Attila, Faludi Tamás, Szabó László, Semetke Lajos.

A Fradi öregfiúk kerete: Szabó Gábor, Lászka Balázs, Bojan Lazic, Szenes Sándor, Józsi György, ifj. Albert Flórián, Zoran Kuntic, Fischer Pál, Dukon Béla, Horváth Péter, Bácskai János, Csépes György, Jordáki Norbert, Rázsó Sándot, Bánki József.

Next Post

Smelkó Károly lett a Karancsberény edzője

A megyeszerte ismert edző irányításával vághat neki a következő szezonnak a bajnokságban minél előrébb vágyó csapat. Korábban már említést tettünk róla, hogy a közelmúltban kiderült, Fodor Zsolt nem folytatja a munkát a megye egytől visszalépő Silver Tüzép-Karancsberény. Mostanra az is kiderült, kinek a kezébe került a stafétabot, a gárda irányítását […]
error: Content is protected !!