Szép skalpot szerzett a Mátramindszent

Gabi

Heves megyei másodosztályú ellenfelet ütött ki Dancsok Roland csapata.

Vasárnap ismét gyakorló mérkőzésen vett részt a keleti megye hármas Mátramindszent, Dancsok Roland társulata a Heves megyei másodosztályú Mátraballával vívott bemelegítő párbajt Recsken. Érdekesség, hogy a nógrádi gárda ellenfele egy héttel korábban tíz-egyes arányban tömte ki a Kazárt.

Ezúttal nem termett babér a ‘ballaiaknak, sőt most ők futottak bele alapos verésbe, ugyanis nyolc-kettes sikert könyvelhettek el a jó napot kifogó ‘mindszentiek. Budai Lajost most sem tudták tartani, ezúttal négyszer talált be, Zsákai Márió triplázott, Budai Krisztofer pedig egy ízben vette be a kaput.

Felkészülési mérkőzés:

MSE-Mátraballa-Mátramindszent SE 2-8 (0-4)

Recsk, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Mátramindszent SE: Peleskei – Orosz (Kun), Kovács Gy., Kruppa Nánási – Horváth P., Pozsár, Berki A. (Kocsis), Budai K. – Zsákai, Budai L. Edző: Dancsok Roland.

Gól: Budai L. (4), Zsákai (3), Budai K.

Dancsok Roland: Nagyon jó játékkal, megérdemelt győzelmet arattunk!

Next Post

Remek diadallal rukkolt elő a Csitár

A Bernecét tréfálta meg Ferencz Gábor komoly bravúrt végrehajtó együttese. Vasárnap a tizenharmadik fordulóból korábban elhalasztott találkozón Balassagyarmaton nézett egymással farkasszemet a Csitár és a Bernece a nyugati megye háromban. Előzetesen toronymagas favoritnak számított a tabellán jóval előrébb tanyázó Ordasi-alakulat, ezzel együtt viszont sejthető volt, hogy nem adják olcsón a […]
error: Content is protected !!