Megszenvedve nyert a Mátramindszent

Gabi

Kis híján meglepetést szerzett a Nógrádsipek.

Az elmúlt hétvégén a biztos győzelem tudatában fogadta a Nógrádsipeket a Mátramindszent a keleti megye háromban. Ugyan két hét szünet vághattak neki a tizenharmadik körben esedékes meccsnek a hazaiak, ettől függetlenül toronymagas favoritnak számítottak.

A várakozásokhoz képest alaposan leforrázták ellenfelüket a vendégek, akik az ötödik percben megszerezték a vezetést. Egy darabig nem tudták feltörni az ellenfél reteszét a házigazdák, aztán végül is nagy nehezen betaláltak, így egállal fordultak a gárdák.

A második etapban is tartották magukat a látogatók, sőt abszolút méltó riválisnak bizonyultak. Aztán az összecsapás kétharmadánál kétszer is bevette a kaput az éllovas, mivel azonban a ‘sipekiek azonnal reagáltak, nyílt kérdésekkel jöhetett a hajrá.

Az ütközet utolsó szakaszában sem adta fel Csordás Tibor csapata, előbb megint megrezgette a hálót a listavezető, majd ismét válaszolt a másik oldal. Végül azonban, ha vért izzadva is, hozták a kötelezőt a négy-hármas arányban nyerni tudó ‘mindszentiek, vetélytársukat viszont joggal illeti meg a kalapemelés, egy hajszálon múlott a bravúr.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 13. forduló:

Mátramindszent SE-Doboskút SK Nógrádsipek 4-3 (1-1)

Vezette: Varga P. (Szabó T.)

Mátramindszent SE: Peleskei – Kun, Kovács Gy., Kruppa, Orosz – Horváth P., Nánási, Berki A. (Zsákai, 65.), Szűcs – Budai L., Jakab Gy. Edző: Dancsok Roland.

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. – Végh F. (Lenner, 72.) – Oláh B., Németh, Erki (Végh P., 65.) – Petrovics, Csernák Cs., Percze, Kökény – Baranyi S., Sárközi. Edző: Csordás Tibor.

Sárga lap: Kovács Gy., ill. Csernák Cs.

Piros lap: Kun (85., Mátramindszent SE)

Gól: Berki A. (34., 61.), Szűcs (63.), Zsákai (69.), ill. Csernák Cs. (5.), Kökény (67.), Baranyi S. (63.)

Jók: Berki A., Szűcs, Kruppa, ill. az egész csapat

Dancsok Roland: – Meglátszott a csapaton a két hét kihagyás. El kell felejteni ezt a mérkőzést és menni tovább!

Csordás Tibor: – Tisztes helytállás reményében mentünk Mátramindszentre. Hetek óta gyér létszámmal, befejező csatárok nélkül, sérült játékosokkal játsszuk a mérkőzéseinket. Ettől függetlenül jól kezdtünk, már az ötödik percben megszereztük a vezetést. Jól védekeztünk és a kontratámadásaink is veszélyesek voltak. A hazaiak mezőnyfölényben játszottak, de nem tudtak mit kezdeni velünk. Aztán a félidő vége felé a spori rossz döntése után egy szerencsés szabadrúgásból kiegyenlített az ellenfél. A második játékrészben már volt minden (céllövölde, érdekes gólok, rossz sípmesteri ítéletek). Izgalmas volt a vége, az utolsó pillanatokban két gólszerzési lehetőségünk is volt, de nem sikerült a bravúr. Le a kalappal az egész csapat előtt!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Vendégként javított a Karancsalja

Csak a tisztes helytállásra volt elég a Kazár lelkesedése. Az előző hétvégén Kazárra volt hivatalos a Karancsalja a keleti megye háromban. A vereség után ringbe szálló vendégek számítottak esélyesnek, nehéz menet várt a Koncsik-alakulatra. Támadólag léptek fel a látogatók, az első negyedórát átlépvén pedig Lehoczki jóvoltából előnybe is kerültek. A […]
error: Content is protected !!