Kinyitotta a gólcsapot a Somos

Gabi

A Karancskeszit intézte el Ornyik Róbert csapata.

Az előző hétvégén a Karancskeszivel csapott össze a Somos-Építők II a keleti megye háromban. Előzetesen kiegyenlített mérkőzésre volt kilátás, arra lehetett számítani, hogy hasonló erők küzdenek az említett mezőny tizedik körében sorra kerülő párbajban.

Gólváltással indult a meccs, ugyan a tizedik percben megszerezték a vezetést a látogatók, hamarosan válaszolt is ellenfelük. Az első félidő derekát átlépvén két találattal húztak el riválisuktól a vendégek, de a hazaiak sem lankadtak, és még a szünet előtt szépítettek.

Mint a második etapban kiderült, el is lőtték az összes puskaporukat a házigazdák. Ezzel szemben a somosiak ráléptek a gázpedálra, végül pedig sima, hét-kettes sikert könyvelhettek el. Szalai Márk triplával segítette a győztes társulatot.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 10. forduló:

Karancskeszi KSE-Somos-Építők KC II 2-7 (2-2)

Vezette: Gecse Z. (Varga P., Bíró-Varga A.)

Karancskeszi KSE: Puporka K. – Dienes A., Dienes G., Oroszlányi (Nagy B., 46.), Tátrai – Rimai N. (Boros, 60.), Lantos, Budveszel, Bíró – Puporka R. (Harmat, 77.), Máté B. Játékos-edző: Boros Balázs.

Somos-Építők KC II: Márkus – Kiss G., Sári B. (Harmos, 88.), Póczos, Balogh (Rácz M., 66.) – Oláh Z., Ornyik, Palotai, Kapolcsi – Szalai M., Oláh F. Játékos-edző: Ornyik Róbert.

Sárga lap: Dienes A., ill. Kiss G.

Gól: Máté B. (16.), Budveszel (41.), ill. Szalai M. (10., 36., 55.), Ornyik (27.), Oláh F. (72.), Kapolcsi (79.), Oláh Z. (82.)

Jók: Tátrai, ill. az egész csapat

Boros Balázs: – Hétről-hétre olyan csapatoktól kapunk ki, akiket meg kellene verni, sőt nem meg kellene, hanem kötelező lenne! Sajnos páran azt gondoljuk, elég, ha a mezt küldjek ki a pályára, pedig azzal nincs megverve az ellenfél. Tényleg bosszantó, hogy olyan ellenfelekkel szemben maradunk alul, akiket kötelezően le kellene győzni! Régóta vagyok Karancskesziben, de még nem volt ilyenre példa, hogy az utolsó előtti helyen álljunk. Remélem, mindenki elgondolkodik, és fejben összeszedi magát a hétvégi mérkőzésre. Gratulálok a Somosnak. Hajrá, ‘Keszi!

Ornyik Róbert: – Jó játékot produkálva, úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk a szebb napokat látott Karancskeszi ellen. Fegyelmezetten és lelkesen játszottunk, aminek meglett az eredménye. Úgy néz ki, ha így állunk a mérkőzésekhez, így játszunk és küzdünk, akkor igen jó úton haladunk előre. Mindenkinek csak gratulálni tudok a teljesítményéhez. A hazaiaknak további sikereket kívánok!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Kötelező győzelemmel lépett az élre az Érsekvadkert II

Nyolc gólt elérve hagyták helyben az Őrhalmot a vendégek. A mögöttünk hagyott hétvégén Őrhalomra volt hivatalos a biztos győzelem tudatában az Érsekvadkert tartalékcsapata. Csak az lehetett kérdés a nyugati megye hármas mezőny tizedik fordulójában megvívandó mérkőzés előtt, hogy hány góllal nyernek az idényben még veretlen látogatók. Negyedóráig állták a sarat […]
error: Content is protected !!