Sokgólos edzőmeccset játszott Kemencén a Kétbodony

Gabi

A nógrádi futball vérkeringéséhez ismét csatlakozó hazaiak a szünet után talpra állva mentették döntetlenre az izgalmas felkészülési mérkőzést.

Ahogy arról már hírt adtunk, hamarosan ismét csatlakozhat a nógrádi labdarúgáshoz a Bernecebaráti-Kemence SE. Nemrégiben edzőmeccsen is fellépett az említett csapat, múlt szombaton a lezárt nyugati megye hármas idényt a második helyen befejező Kétbodonyt fogadták. A felkészülési mérkőzés kellőképpen izgalmasra sikeredett, bár a vendégek három góllal el tudtak húzni a pihenőig, a második etapban összekapták magukat a házigazdák, és végül ikszre mentették a jó hangulatú meccset.

Felkészülési mérkőzés:

Bernecebaráti-Kemence SE-Kétbodony SE 3-3 (0-3)

Bernecebaráti-Kemence SE: Marót – Menyhárt, Szorcsik, Repiczki, Varga G. – Ujvári, Strihó, Együd, Szabadkai – Busai, Imre F. Csereként léptek pályára: Horváth R., Fabi, Forgács, Sasvári, Kiss I., Gulis, Kopó, Dombai. Edző: Ordasi István.

Kétbodony SE: Miklián – Németh, Majoros, Farkas Z., Filiczki – Tóth J., Kertész, Bencsik, Kovács R. – Rohácsi, Melo. Csereként léptek pályára: Hanzel, Farkas L., Bartyik. Megbízott játékos-edző: Bartyik Róbert.

Gól: Busai (2), Strihó, ill. Melo, Rohácsi, Kovács R.

Ordasi István: – Köszönöm szépen a Kétbodony csapatának, hogy eljöttek hozzánk! A mérkőzés teljes mértékben szolgálta a felkészülésünket. Két ellentétes félidőt láthattunk, az elsőben ők domináltak, a másodikban már sikerült felvennünk a ritmust és gólokat szereznünk. Kis szerencsével akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést. Van még mit a helyére tenni nálunk, és azon dolgozunk, hogy ez minél hamarabb sikerüljön.

Bartyik Róbert: – Először is, szeretnénk megköszönni, hogy “Ucsi” barátomék megkerestek minket erre a mérkőzésre, örömmel gyűltünk össze végre, ennyi szünet után. Az első félidőben el is dönthettük volna a meccset, de tizenegyest is hibáztunk, így ez nem jött össze. A második félidőben már fölénk nőttek a hazaiak, ami a sok cseréjüknek is köszönhető, mi elfogytunk erővel. Ők is ziccereket hibáztak, így igazságos döntetlen született. Várjuk őket vissza egy jó meccsre, muskátli is lesz!

Next Post

Rimócon még csak beszélgettek a közös edzések lehetőségéről

Benécs Balázs edző szerint, ha tartanak is csoportos foglalkozásokat csapatánál, figyelni fognak az egészségügyi útmutatásokra. Mint ismert, az MLSZ hivatalosan lezárta a korábban felfüggesztésre kerülő amatőr bajnokságokat. A döntés apropóján az előttük álló napokban megszólaltjuk majd a megye egyes gárdák edzőit. A szakembereknél arra voltunk kíváncsiak, mi a véleményük a […]
error: Content is protected !!