Újra örülhetett a Nógrádsipek

Gabi

Hat vereség után a Kazárt gyűrték le a házigazdák.

A mögöttünk hagyott hétvégén Nógrádsipekre volt hivatalos a Kazár a keleti megye háromban. A vendégek tűntek valamelyest esélyesebbnek, egy ideje nem ment ellenfelüknek.

A kezdősípszó után rögtön kiderült, fölszívták magukat a házigazdák, apait-anyait beleadva tették a dolgukat. Az első félidő derekán Németh révén meg is szerezte a vezetést Csordás Tibor alakulata. Ugyan a másik oldalnak is volt lehetősége, mégsem változott már az állás a szünetig.

A második felvonásban egyre nagyobb nyomás helyeződött a hazaiak kapura, de egymás után elrontották lehetőségeiket a kazáriak, így bármennyire is szerették volna, képtelenek voltak egyenlíteni, így hat vesztes fellépést követően újra győzelemnek örülhettek az egy-nullra nyerni tudó ‘sipekiek.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 14. forduló: 

Doboskút SK Nógrádsipek-Kazár KSE 1-0 (1-0)

Vezette: Szakal T. (Kovács M., Szemesi Zs.)

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. – Végh F. (Erki, 84.), Németh, Mizser, Kökény – Petrovics, Percze, Varga F., Baranyi – Strehó Z. (Végh P., 87.), Sámuel G. (Sárközi, 13.). Edző: Csordás Tibor.

Kazár KSE: Baár – Keviczki R., Körmöczi M., Szakos, Sándor K. – Bakonyi, Körmöczi D., Kovács V., Varga N. – Gecse (Keviczki D., 67.), Ihracska. Edző: Koncsik László.

Sárga lap: Varga F., ill. Varga N., Ihracska

Piros lap: Sándor K. (93., Kazár KSE)

Gól: Németh (20.)

Jók: Strehó J., Petrovics, Németh, Percze, Baranyi, ill. Körmöczi D., Keviczki R., Bakonyi, Ihracska

Csordás Tibor: – Ismét jól kezdtük a találkozót, de nehézzé tettük magunknak a végjátékot. Láttam azért a csapaton, hogy nagyon odateszik magukat és akarják a sikert. Mindent megtettek ennek érdekében, az első félidő közepén meg is szereztük a vezetést. A hátralévő időben mindkét oldalon voltak még gólszerzési lehetőségek. A második játékrészben a vendégek többet támadtak, mi pedig sokat védekeztünk, ritkán kerültünk az ellenfél kapuja elé. A mai napon a szerencse is mellénk állt, a végén több lehetőségük volna a kazáriaknak. Többször nem találták el a kaput, mi jól bekkeltünk, a kapusunk pedig kiválóan védett. Végre kiharcoltuk a várva várt győzelmet. További sok sikert a vendégeknek!

Koncsik László: – Ezen a találkozón nem érdemeltünk vereséget. Már az első játékrészben több gólszerzési lehetőséget elszalasztottunk, míg a hazaiak egy rögzített helyzet után megszerezték a vezetést a huszadik percben. Ezután is mi voltunk a kezdeményezőbbek, de hiába dolgoztunk ki helyzeteket, a legnagyobbnál is képtelenek voltunk a kapuba találni öt méterről. A második félidőben teljesen beszorítottuk a hazai csapatot, de sorra kihagytuk a meglévő ziccereket. Ezt tetézték még a játékvezető borzalmas ítéletei. Két alkalommal is hátulról, gólhelyzetben szabálytalankodtak játékosaimmal a tizenhatoson belül, de néma maradt a síp. A szóvá tett rossz ítéleteket pedig sárga lappal jutalmazta. Sorozatosan rossz döntéseket hozott. Erre rátett egy lapáttal, hogy a lefújás után kiállította a védőmet. Egyet nem tudok elfogadni, hogy egy sportszerű mérkőzésen miért kell ilyen bonyodalmakat keresni, és működésével szétzilálni csapatok játékát?! Működésükkel teljesen tönkre teszik csapatok munkáját, idevéve az edzőkét is! Nagyon sajnálom a játékosokat, mert volt egy személy, aki megakadályozta őket abban, hogy ezen a hétvégén sikeresek legyenek. Gratulálok a fiúknak, mert odatették magukat, és mindent megtettek a sikerért. A hazaiaknak további sok sikert kívánok!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Zsinórban negyedik győzelmét aratta a BSE

Az Eger sem jelentett akadályt a jó ideje gólt sem kapó balassagyarmatiaknak. Szerdán újabb mérkőzésnek vághatott neki a BSE a harmadik vonal Keleti-csoportjában, még a tizennegyedik körből elhalasztott meccsen az Eger volt hivatalos a Kövi Pál Sportközpontba. A jelenleg érvényben lévő szabályozások miatt zárt kapuk mögött került sor a találkozóra. […]
error: Content is protected !!