Idegenben gyűjtött pontokat a Nógrádsipek

Gabi

Küzdelmes meccsen maradt alul a Karancskeszi.

Múlt szombaton Karancskeszire volt hivatalos a Nógrádsipek a keleti megye háromban. Nyílt mérkőzésre volt kilátás, favorit nélkül kezdődhetett meg a tizenhatodik körben esedékes ütközet.

Ehhez képest villámgyorsan megszerezték a vezetést az edzőjüket nélkülöző vendégek, Galcsik gólja megadta a kellő alaphangot csapatának. Fél óra elteltével Lenner jóvoltából meg is duplázták lépésfórjukat a ‘sipekiek, így kellő nyugalomban várhatták a folytatást.

A második felvonásra aztán talán túlságosan is könnyelművé vált az előnyt birtokló brigád, ennek eredményeképpen pedig szépítettek a házigazdák. Bár még hátra volt az összecsapás harmada, végül már nem változott az állás, kettő-egyes arányban győzedelmeskedtek a látogatók.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 16. forduló:

Karancskeszi KSE-Doboskút SK Nógrádsipek 1-2 (0-2)

Karancskeszi, zárt kapuk mögött. Vezette: Tősér D. (Menczel J., Bartus B.)

Karancskeszi KSE: Puporka K. – Boros, Dienes A. Dienes G., Orsós – Harmat, Budveszel, Lantos, Balogh – Bíró, Rimai N. Játékos-edző: Boros Balázs.

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. – Végh P., Végh F., Erki, Lenner (Baranyi L., 80.) – Balázs R., Árva, Végh Á., Baranyi S. – Galcsik, Sámuel G. Megbízott játékos-edző: Végh Ferenc.

Sárga lap: Erki, Sámuel G.

Gól: Rimai N. (57.), ill. Galcsik (4.), Lenner (32.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Boros Balázs: – Az ellenfél az elején lőtt két szerencsés gólt és ezzel eldöntötte a mérkőzés sorsát. Nyolcvan percen keresztül odaszögeztük a kapujához az ellenfelet, de sajnos csak szépíteni tudtunk. Ez volt az a meccs, ha reggelig játszunk, se lövünk több gólt. Gratulálok a vendégeknek, további sok sikert kívánok nekik! Hajrá, ‘Keszi! Hétvégén javítani kell! 

Végh Ferenc: – Sajnos sérülések és hiányzások miatt elég felforgatott csapattal vágtunk neki ennek a mérkőzésnek. Próbáltam a zavaró körülmények ellenére is a lehető legjobb összeállítást megtalálni, sikeres taktikát kidolgozni. A kezdeti tapogatózó játék után viszonylag gyorsan vezetést szereztünk. A gyors gól megnyugtatta a csapatot, és úgy gondolom, az első félidő hátralévő részében is uraltuk a játékot. Sikerült újabb találatot elérni, így megnyugtató előnnyel zártuk a félidőt. Sajnos szünetben túlságosan is megnyugodott a csapat, kicsit fejben az öltözőben maradtunk. Játékunk visszaesett. A hazai csapat is többet veszélyeztetett, mint az első félidőben. Az enyhe mezőnyfölényük helyzetekben nem annyira, inkább szögletekben jelentkezett. Csapatom szívvel-lélekkel tette a dolgát, ennek ellenére sikerült szépíteni a hazaiaknak. Sajnos a második félidő végén az erőnk is elfogyott, de hősies védekezéssel sikerült megőrizni előnyünket. Kontráink rendre veszélyesek voltak. Meg kell jegyeznem, egy jogos büntetőtől megfosztottak bennünket. Összességében jó játékvezetés mellett, sportszerű mérkőzésen sikerült megszerezni a három pontot. Gratulálok csapatom minden egyes tagjának a teljesítményéhez, az ellenfélnek pedig sok sikert kívánok a jövőben!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Elvárható győzelemmel folytatta az Érsekvadkert II

Hiába tartotta magát egy félidőn át a Csitár, végül négygólos sikerig jutott az éllovas. A mögöttünk hagyott hétvége vasárnapján Csitáron volt jelenése az Érsekvadkert tartalékcsapatának a nyugati megye háromban. A látogatók egyértelmű esélyesként kelhettek útra, de azért nem mehettek teljesen biztosra a tizenkilencedik körben tető alá hozott csörte előtt. Jó […]
error: Content is protected !!