Három nógrádi csapatot is csúnyán elvertek

Gabi

A Nógrádsáp, a Legénd, illetve a Kétbodony szenvedett többgólos vereséget.

Három nyugati megye hármas gárda is nem túl eredményesre sikeredett gyakorló meccsen volt érdekelt a múlt hétvégén. Mindegyik csapatot Pest megyei rivális hagyta alaposan helyben. A Legénd az említett régió másodosztályú U19-es mezőnyében szereplő Galgagyörk U19-es társulatától kapott ki, míg a Nógrádsáp és a Kétbodony egyaránt az ottani negyedik vonal Északi-csoportjában versenyző legénységgel szemben maradt alul, nevezetesen az Őrbottyán és a Szokolya ellen nem termett babér a nógrádi brigádoknak. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Legéndi SE-Galgagyörki SE U19 2-8 (2-4)

Nézsa, zárt kapuk mögött.

Legéndi SE: Farkas – Durucz, Tóth K., Kucsera, Nyúl – Turi, Takács J., Hámori, Varga R. – Molnár, Barnoki. Csereként léptek pályára: Horváth Z., Magyar, Márkus. Edző: Bujnyik János.

Gól: Barnoki, Takács J.

Bujnyik János: – Reggel kilenc órakor kiderült, hogy a legéndi pálya alkalmatlan lesz a játékra. Az egyik fele vizesebb volt, mint gondoltuk. Nem lehetett megkockáztatni, hogy széttúrjuk a pályánkat. Nagyon szépen köszönjük a nézsai polgármester úrnak, hogy ő felajánlotta települése pályáját! Nem jártunk sikerrel, de nem panaszkodom. Voltak hiányzók és sérültek. Nem volt rossz mérkőzés. Azt tudni kell, hogy ez az ellenfél szerintem itt a környéken két-három éven belül nagyon ütős gárda lesz. Ügyesek, labdabiztosak, gyorsak a játékosaik. Emellett fiatalok is, így tudtuk, nem biztos, hogy futásban minden alkalommal fel fogjuk tudni venni a versenyt. Megérdemelten nyert az ellenfél, amihez gratulálok. Megyünk tovább! Szerintem nekünk is jó csapatunk lesz. Nem mondom, hogy ott leszünk az első háromban, de fel fogunk zárkózni a most érkező három igazolással és jóval előrébb leszünk! Úgy látom, sikerül megtalálni azt a tizenhárom-tizennégy embert, aki majd 99 százalékban tud jönni. Persze mindig lesznek távollévők, de remélem, több sérültünk már nem lesz.

Nógrádsáp SE-Őrbottyán KSE 3-11 (2-5)

Nógrádsáp, zárt kapuk mögött.

Nógrádsáp SE: Miklián – Oroszi, Tar, Lepsényi, Német – Réczi, Ollé, Petró, Sárközi (Moravetz) – Pap, Virág. Edző: Hanusz Péter.

Gól: Pap (2), Réczi

Hanusz Péter: – Nem ezt a játékot vártam a csapattól. Picit csalódott vagyok a számszerű eredmény miatt. Két hét múlva bajnoki rajt, ezért össze kell magunkat szedni. Gratulálok a fiatalokból álló ellenfélnek, egy jó kis Őrbottyán láttunk vendégül.

Szokolyai SE-Kétbodony SE 6-3 (4-0)

Vác, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Kétbodony SE: Zsiborás – Németh, Szorcsik, Majoros, Tóth J. – Farkas – Kertész, Bartyik, Molnár – Bencsik, Kovács R. Megbízott játékos-edző: Bartyik Róbert.

Gól: Kertész (2), Kovács R.

Bartyik Róbert: – Az első edzőmeccsünkre sajnos nem túl sokan tudtunk elmenni, csak kölcsönjátékosokkal tudtunk kiállni, de a foglalkozás elérte a célját, aki ott volt, az mozgott egy kicsit. Remek edzőpartnerei voltunk szokolyai barátainknak, akiknek innen is sok sikert kívánok. Összességében voltak jó pillanataink is, amiből meríthetünk a későbbiekre.Valószínűleg, ha nem lenne ilyen korai a szezonkezdet, akkor még maximum bográcsozni jöttünk volna össze, ott lehet, többen is lettünk volna.

Next Post

Tizenegyig számolt a Patak

Edzőmeccsen nem ismert kegyelmet a bajnoki ellenfelet kiütő csapat. Vasárnap előkészületi találkozón találkozott két nyugati megye hármas társulat, a Nagyoroszi a Patakot fogadta. A vendégek nem sokat teketóriáztak, egy félidő alatt eldöntöttek mindent, végül pedig igazi gálát bemutatva, tizenegy-egyes arányban múlták felül házigazdáikat. Felkészülési mérkőzés: Nagyoroszi HBB SE-Patak SE 1-11 […]
error: Content is protected !!