Egy félidő alatt döntött az Érsekvadkert II

Gabi

Az öt gólt beszedő Keszeggel bántak el a hazaiak.

Az előző hétvégén a Keszeget fogadta a nyugati megye három aktuális idényében még veretlen Érsekvadkert kettő. A házigazdák számítottak a kilencedik körben esedékes mérkőzés egyértelmű favoritjának.

Remekül is indította a csörtét az esélyesebb oldal, negyedóra elteltével már két góllal vezetett Gubik Ákos armadája. Hamarosan meglőtték a harmadikat is a hazaiak, ezt követően viszont szépítettek a korábban helyzeteiket elrontó látogatók.

Nem sokáig örülhetett azonban a felzárkázó brigád, mert kisvártatva ismét visszaállította a korábbi különbséget a szünetre kellő nyugalomban vonuló ellenfelük.

A második félidőre nem igazán maradtak izgalmak, szépen lassan lepergett a játékidő. Egyszer azért büntetőből meg betaláltak a ‘vadkertiek, akik így végül öt-egyes arányban múlták felül az egy piros lap miatt az utolsó fél órát tíz emberrel letudó vendégeket.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 9. forduló:

Érsekvadkert SE II-Keszegi SE 5-1 (4-1)

Vezette: Szakal T. (Sáfrány Sz., Kiss D.)

Érsekvadkert SE II: Partos – Hustyava, Farkas (Balga L., 46.), Varga V. (Bella, 60.), Szabó László (Gubik, 66.) – Pádár (Beluczki, 55.), Mácsik (Varga S., 55.), Medvik – Sipos, Szabó Levente (Benyó, 46.). Játékos-edző: Gubik Ákos.

Keszegi SE: Rojkovics G. – Murcsik P. (Lestyán, 51.), Mezei (Murcsik T., 46.), Cseri, Gyurina (Irk, 51.) – Belencsák, Gyetván T. (Mészáros, 62.), Kovács L., Turcsán – Gombos, Muszta (Pistyúr, 70.). Edző: Miklián Norbert.

Sárga lap: Gyetván T., Murcsik P., Rojkovics G., Mészáros

Piros lap: Belencsák (72., Keszegi SE)

Gól: Sipos (12.), Szabó László (15.), Medvik (27., 35.), Bella (65.), ill. Muszta (30.)

Jók: az egész csapat, ill. Muszta, Mezei, Murcsik T., Gyetván T.

Gubik Ákos: Szerencsére jól kezdtük a mérkőzést, hisz aránylag rövid időn belül megszereztük a vezetést egy szépnek mondható támadás után. Aztán nem sokkal később sikerült még egy gólt szereznünk, majd ismét még egyet. De egy nagyon lelkes, tüzes, fiatal, jó kis csapattal találkoztunk, akikből szerintem egy nagyon jó, masszív gárda lesz, ha összeérnek. Az elején volt pár durvább belépő mindkét részről, de hála istennek, lehiggadt a banda, és a második félidőben már nagyon sportszerű mérkőzést játszottunk. Úgy gondolom, azért mi domináltunk, úgyhogy megérdemelten tartottuk otthon a három pontot.

Miklián Norbert: – Véleményem szerint, nem volt ekkora különbség a két csapat között, mint ami az eredményen látszik. Az első félidőben jól játszottunk, helyzeteink is voltak, de mai nap elmaradt, hátulról az a kis plusz, bravúrok, ami a jó eredményhez kellett volna. A második játékrész pedig már szép csendben lezajlott. Gratulálok a hazai csapatnak.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Elcsent egy pontot a Héhalom II-től a Kálló

Már az első félidőben kialakult a döntetlennel lepergő találkozó végeredménye. A mögöttünk hagyott hétvégén szomszédvári rangadót rendeztek a keleti megye hármas mezőny kilencedik fordulójában, a Héhalom tartalékcsapata a Kállót fogadta. Kicsivel a hazaiak számítottak esélyesnek, de nem mehettek biztosra. Be is igazolódtak az előzetes sejtések, alaposan megizzasztották a másikat a […]
error: Content is protected !!