Simán behúzta a forduló rangadóját a Tereske

Gabi

Nem jelentett akadályt a Legénd a négygólos sikert arató hazaiaknak.

Az előző hétvégén a Tereske és a Legénd vívta a nyolcadik forduló legkiemelkedőbb mérkőzését a nyugati megye háromban. Előzetesen kiegyenlített viaskodásra volt kilátás, alaposan átírta azonban az esélyeket, hogy a vendégek kapus nélkül vették fel a kesztyűt.

Ettől függetlenül jobban kezdtek a vendégek, a meccs eleji fölényükkel viszont nem mentek semmire. Aztán szépen lassan eszméltek a házigazdák, majd az első félidő derekán meg is szerezték a vezetést. Lelkesen harcoltak a látogatók, viszont lélektanilag a legrosszabbkor, éppen a szünet előtt ismét kapituláltak.

A második felvonás már abszolút a hazaiaknak állt, akik aztán meglőtték a harmadik góljukat is. A négy-nullás végeredményt a tereskeiek játékos-edzője alakította ki, simának tűnő mederben pergett le a találkozó, a számoknál azonban összetettebb a képlet.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 8. forduló:

Tereske KSE-Legéndi SE 4-0 (2-0)

Vezette: Béres K. (Rácz D.)

Tereske KSE: Candidó – Váró, Kosik E., Dohány (Vas, 59.), Jakubecz – Kiss G. (Metykó, 66.), Bacsa, Szabó G., Kőrös – Babicz (Oláh L., 73.), Dóbiás D. Játékos-edző: Babicz András.

Legéndi SE: Néma – Koczkár, Durucz, Tóth K., Virág – Varga R., Franyó, Molnár (Pintér, 46.), Tóth I. (Farkas, 65.) – id. Kovács R., Hámori. Edző: Bujnyik János.

Gól: Bacsa (23.), Szabó G. (44.), Dóbiás D. (64.), Babicz (72.)

Jók: Candidó, Kosik E., Kőris, Bacsa, ill. az egész csapat

Babicz András: – Egy nagyon tartalékos Legénd ellen, könnyedén tartottuk itthon a három pontot. Nem játszottunk túlságosan jól, de ezen a meccsen most ez is elég volt. A Patak ellen ennél sokkal több kell majd játékban, akaratban! További sok sikert kívánok a vendégeknek!

Bujnyik János: – Megérkeztünk Tereskére, majd akkor szembesültünk vele, hogy egy kapusunk sem jött el. Az egyik föl sem vette a telefont, a másik valamilyen oknál fogva dolgozott, csak a második félidő közepétől volt. Ezzel a tudattal kezdtük meg a mérkőzést, egy mezőnyjátékos védett. Mindent megtett a csapat, de sajnos kapus nélkül nehéz focizni. Kiemelném a játékvezetőt, szerintem ilyenből kellene vagy száz, mint bíró és mint ember. Korrektül, jól vezette le a mérkőzést. Ilyen minőségű bírókra lenne szükség a megye háromban, de szerintem a megye egyben is!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Hozta a kötelezőt a Varsány

Hiába küzdött tíz emberrel is becsülettel a Ludányhalászi. A mögöttünk hagyott hétvégén toronymagas favoritként fogadta a Ludányhalászit a Varsány a keleti megye hármas mezőny nyolcadik fordulójában. Ráadásul hatványozottan növelte a Báránkó-alakulat esélyeit, hogy ellenfelük csak tíz emberrel állt ki. Ehhez képest egy apait-anyait beleadó vetélytárssal találták szemben magukat a házigazdák, […]
error: Content is protected !!