Csúnyán elverte a Legéndet a Romhány

Gabi

Hét gólig meg sem álltak a jó napot kifogó vendégek.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Romhánnyal csapott össze a Legénd a nyugati megye hármas mezőny kilencedik fordulójában. Előzetesen kiegyenlített mérkőzésre volt kilátás, végül azonban meglepően sima forgatókönyvvel pergett le az egyoldalú találkozó.

Korai tapogatózás után jóval aktívabban fociztak a vendégek, akik miután az első félidő derekához közeledvén megszerezték a vezetést, a következő percekben el is döntötték az érdemi kérdéseket. A szünetig ötgólos előnyre tett szert a remek játékrészt bemutató Seres-alakulat.

A második etapban valamennyire összeszedték magukat a legéndiek, de ez már csak arra volt elég, hogy ne kapjanak még többet. Előbb meglőtték a hatodikat is a látogatók, majd létszámhátrányba is kerültek egy piros lap miatt megfogyatkozó hazaiak.

Ettől függetlenül legalább a szépítés sikerült a vendéglátóknak, az utolsó szóval viszont a romhányiak jeleskedtek, pontosan a triplázó Paróczi, aki kialakította a jó napot kifogó csapata hét-egyes diadalát jelentő végeredményt.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 9. forduló:

Legéndi SE-Romhány SE 1-7 (0-1)

Vezette: Varga P. (Szemesi Zs., Szász K.)

Legéndi SE: Farkas (Greksza, 46.)  – Varga R., Ocztos, Tóth K., János D. (Magyar, 60.) – Kucsera, Franyó, Molnár (Nyúl, 31.), Takács J. (Radics, 84.) – Kovács R., Hámori (Néma, 60.). Edző: Bujnyik János.

Romhány SE:  Oláh A. – Pribelszki, Kovács G., Hornyák, Kohári – Paróczi, Nagy B. (Varga B., 64.), Tomis (Mudroncsik, 78.), Marsicki B. – Marsicki R. (Boros, 76.), Hegedűs (Nagy S., 82.). Edző: Seres István.

Sárga lap: Tóth K., Radics

Piros lap: Kovács R. (64., Legéndi SE)

Gól: Kucsera (73.), ill. Hegedűs (19., 33.), Nagy B. (25., 42.), Paróczi (36., 63., 77.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Bujnyik János: Először is, gratulálok a romhányi csapatnak! A mieinknek meg csak annyit tudok mondani, el kellene gondolkodni, hogyan tovább. Ilyen rosszul, trehányul régen fociztunk. Utoljára három éve játszottunk így, amikor utolsó helyen álltunk. Pedig csak két ember hiányzott. Jó igaz, Virág Jani és Turi Andris a középpályáról, de pótolhatók voltak. Hiába állítottam föl jó kezdőcsapatot, fölmentünk a pályára, és onnantól kezdve nem volt semmi elképzelés, csak a bíróval foglalkoztunk, hogy fúj vagy nem fúj. Pedig nem vezette rosszul a meccset. A játékvezetéssel megint nem volt semmi bajom. Voltak hibái, de mindenkinek vannak. A lapok jogosak voltak, a kiállítás pedig csak a pofázás miatt volt. Megmondta, hogy a reklamálást lappal fogja párosítani, Kovács Ricsit ki is állították, amihez nem tudok mit hozzáfűzni. Ügyesebbek, összeszedettebbek, gyorsabbak, fiatalabbak voltak a romhányiak. Volt elképzelésük a fociról, nekünk pedig nem volt középpályánk, hellyel-közzel pedig semmink sem, az első félidőben jóformán nem is lőttünk kapura.

Seres István: – Nehéz mérkőzésre készültünk, hiszen a vendéglátóink jól kezdték a bajnokságot. Sérülések miatt három védőm is hiányzott. Jól tudtunk kezdeni, ami megadta az alaphangot. Harcosan, akaratosan és pontosan játszottunk. Az első félidőben gyakorlatilag eldöntöttük a mérkőzést. A másodikban pontatlanok voltunk, de szerencsére csak az előre játékban. Tetszett, hogy csapatként játszottunk és eredményesen. Hajrá, Romhány!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Otthon gyűjtött újabb pontokat a Cered

Nem termett babér a Nógrádsipeknek. Az előző hétvégén a Nógrádsipeket fogadta a Cered a keleti megye hármas bajnokság kilencedik körében. A kezdősípszót megelőzően változatos mérkőzésre számíthattunk, bár azért otthonukban esélyesnek tűntek a házigazdák. Jobban indították a párbajt a vendégek, hiába jutottak el azonban lehetőségekig, elrontották azokat. Ezzel szemben a hazaiak […]
error: Content is protected !!