Sima sikerrel zárta az évet a Romhány

Gabi

Hamar lerendezték a Nagyoroszit a házigazdák.

Múlt szombaton lejátszották nem csak a nyugati megye három, hanem a nógrádi bajnokságok utolsó ez évi mérkőzését is, a Romhány a Nagyoroszit fogadta az említett pontvadászat tizenhatodik körében. A jó formában lévő házigazdák számítottak esélyesnek, de nem feltétlenül mehettek biztosra a remek sikerrel melegítő másik oldallal szemben.

Nem sokat teketóriáztak a hazaiak, már a második percben betaláltak, aztán negyedóra elteltével már kettővel vezettek, majd kisvártatva háromgólos előnyre tettek szert. Az első félidő derekán szépítettek a vendégek, majd volt még helyzetük, például kapufájuk is, mégis ellenfelük tudott ismét betalálni, éppen a legjobbkor, a szünetet megelőzően büntetőből.

A második játékrész elején a duplázó Hegedűs egyszer és mindenkorra lezárta az érdemi kérdéseket, ezt követően lecsordogált a mérkőzésből még hátralévő idő, az eredmény viszont már nem változott, öt-egyes győzelmet arattak a bronzérmes pozícióban telelő romhányiak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 16. forduló:

Romhány SE-Nagyoroszi HBB SE 5-1 (4-1)

Vezette: Keresztes L. (Kovács M., Dobsonyi L.)

Romhány SE: Oláh A. (Nagy R., 78.) – Paróczi, Jávor, Kovács G., Marsicki B. – Marsicki R., Kohári, Nagy B., Tomis – Hegedűs (Szőcs, 65.), Mudroncsik (Varga B., 54.). Edző: Seres István.

Nagyoroszi HBB SE: Brinyiczki – Bander, Makrai, Garazsi D. (Vasas, 58.), Horváth I. – Sarnyai, Pál L., Kupecz N., Varga R. (Jónás R., 58.) – Pintér, Vig. Edző: Garazsi József.

Sárga lap: Horváth I.

Gól: Marsicki R. (2.), Tomis (15.), Hegedűs (17., 53.), Kovács G. (42.), ill. Pintér (25.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Seres István: – Az igazság az, hogy nagyon késői mérkőzésre került sor. Bár a bajnokságnak még papíron nem lenne vége, ha nem lenne ez a vírushelyzet. Tulajdonképpen sok csapat ezért nem is játszott, ami elég kellemetlen dolgokat fog szülni a tavaszi időszakra. Nekünk is négy mérkőzésünk marad el jelen helyzetben. Próbáltuk ezt most lejátszani, egyedüliként. Kicsit nehezen jöttünk össze, sérülés és munka miatt azért nálunk is szoktak lenni hiányzok, ahogy ma is megvoltak. Azt kell, hogy mondjam, elég vékony kispaddal kellett ma szembesülnünk, és sok sérülttel kellett játszanunk a kezdőcsapatban is. Igazából megpróbáltunk egy nem túl rohanós focit. Helyenként sok hibával tarkítva ezen a talajon, hiszen valljuk be, mindjárt itt a nyakunkon a tél. Kicsit göröngyös, kicsit vizes, csúszós volt a pálya. Azt gondolom, nagyon nem fért kétség a győzelmünkhöz.

Garazsi József: Először is, azzal kezdeném, hogy újfent a szövetségnek szeretnék üzenni a szombati meccsnapokkal kapcsolatban. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül, ez nagyon sok csapatnak gondot jelent, mivel szombaton dolgoznak a srácok, nem ebből élnek, ezt amatőr szinten űzzük. Én azzal nem értek egyet, hogy ez színesíti a bajnokságot. Most is kulcsembereink hiányoztak, nem tudtunk teljes csapattal kiállni egy erős Romhány ellen. Ettől függetlenül megint azt mondom, ami a felvételen is látszódik, hogy gyermeteg egyéni hibákból kaptuk a gólokat. A kapusunk, ahogy sajnos a bajnokság többi szakaszában több meccsen, nem állt a helyzet magaslatán. Ehhez most hozzájöttek védőink bizonytalanságai is, akiket kényszerűségből kellett azon a poszton játszatni. Való igaz, hogy három-egynél volt egy kapufánk, megvolt a lehetőségünk kapussal szemben, mellérúgtuk. Talán, ha ezek közül egy-kettő bemegy, kicsit lehetett volna kozmetikázni az eredményt. Úgy gondolom, a meccs egészét nézve, ezzel a felállással és játékosállománnyal, most mi ennyit tudtunk. Mi nem tudunk edzésre járni, hétvégenként összejönnek a srácok. A hiányzókat sajnos mindig pótolni kell, toldozzuk-foltozzuk. Ez most így sikerült. Jó csapat volt a Romhány. Azt mondom, azért az öt-egy nem volt benne a mérkőzésben, sem a meccs elején, sem pedig közben a játék képe alapján, de ettől függetlenül lehetett volna nagyobb arányú is a győzelmük vagy mi is tudtunk volna még gólt szerezni. Gratulálok a romhányiaknak, jó csapatuk van. A miénknek pedig minél előbb kis formajavulást szeretnék, mert a múltkor a Tereske ellen nagyon jó meccset tudtunk játszani úgymond komplett csapattal, három-egyes hátrányból tudtunk fordítani és öt-háromra győzni. Ez most nem sikerült. Sajnos a csereembereink sem olyanok, akik úgymond pluszt tudnának hozzátenni a játékhoz. Most sajnos erre a meccsre így tudtunk kiállni.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

A szünet után omlott össze az SBTC a BVSC-nél

Hiába hozott kiegyenlített játékot az első félidő, a második felvonásban ötször is betaláltak a budapestiek. Múlt vasárnap Budapestre volt jelenése az SBTC-nek, a harmadik vonal Keleti-csoportjának huszadik körében a BVSC otthonában léptek pályára a másik oldalhoz a mezőnyben szintén újoncként versenyző fekete-fehérek. Az előzetes sejtések azt súgták, a jobb passzban […]
error: Content is protected !!