Nehézség nélkül nyert a Mátramindszent

Gabi

A Kálló sem jelentett gondot az öt gólig jutó éllovasnak.

A mögöttünk hagyott hétvégén Szirákon csapott össze a Kállóval a Mátramindszent. Egyértelmű esélyesként kelhettek útra az idényben még veretlen vendégek a keleti megye hárma bajnokság tizedik körében megrendezett mérkőzés előtt.

Nem is bízott semmit a véletlenre a rögtön támadólag fellépő éllovas, elég hamar érkezett az első gól. Fölényben fociztak a látogatók, így nem is hatott meglepetésként, hogy a duplázó Buda Lajos megduplázta övéi előnyét a mérkőzés harmadához közeledvén.

A szünetig még Horváth Péter is bevette a kaput, elég hamar eldőltek tehát az érdemi kérdések. A második felvonásban jó darabig masszívan harcoltak a házigazdák, szépíteniük viszont nem sikerült.

Az utolsó percekben járva ismét megrázták magukat a ‘mindszentiek, a véghajrában Zsákai és Berki Aladár is betalált, így sima, öt-nullás győzelmet könyvelhetett el a jó szériában állomásozó éllovas.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 10. forduló:

Kálló SE-Mátramindszent SE 0-5 (0-3)

Helyszín: Szirák. Vezette: Menczel J. (Berki A.)

Kálló SE: Kiss A. – Bangó K. (Puporka, 82.), Zimmerman, Gáspár B. (Tasnádi, 82.), Horváth L. – Bíró, Baranyi D., Horváth A., Jónás M. – Jónás R., Berki K. Játékos-edző: Horváth László.

Mátramindszent SE: Peleskei (Berki D., 72.) – Kun, Kruppa, Nánási, Orosz – Horváth P. (Kocsis, 46.), Szűcs (Szekula, 52.), Berki A., Budai K. – Vinyei (Zsákai, 75.), Budai L. Edző: Dancsok Roland.

Sárga lap: Zimmerman

Gól: Budai L. (9., 28.), Horváth P. (41.), Zsákai (83.), Berki A. (89.)

Jók: Bíró, Horváth A., ill. az egész csapat

Horváth László: – Egy szuper csapat ellen fociztunk! Az első félidőben nagyon meg voltunk tőlük ijedve, kaptunk is három olyan gólt, ami kizárólag csak a saját hibánk volt. Megbeszéltünk, nem kell tőlük félni, mert másoknak ennyi idő alatt lőttek hatot-hetet, nekünk meg csak hármat. A szünet után összeálltunk, meg is voltak a helyzeteink, amiket sajnos nem használtunk ki. A negyedik és ötödik góljuk stadionba illő volt, az utolsó lépésig nagyon kijátszották azokat az akciókat és sakk-mattot adtak nekünk. A 11-es és a 10-es hozza nekik a meccseket. A kövér, nagydarab gyerek ahhoz képest, hogy olyan testes, szerintem nincs olyan középpályás a megyében, mint ő, ez tuti! Nem lehetett tőle elvinni a labdát és nagyon jól osztogatott, mindig emberhez passzolt. Örültem, hogy egy ilyen csapat ellen futballozhattunk egy jót! Megérdemelten győztek a vendégek. Száz százalék, hogy ők lesznek a bajnokok, ez szerintem vitathatatlan! Gratulálok nekik, minden tiszteletünk az övék! 

Dancsok Roland: – A vártnál könnyebben sikerült a hétvége. Több hiányzóval utaztunk el. Egy sportszerű mérkőzést játszottunk velük, semmi probléma nem volt. Üdítővel és vízzel vártak minket, amit szeretnék megköszönni a csapat és az egyesület nevében! A mérkőzésről annyit, hogy egy rossz talajú pályán, nehéz volt játékot kialakítani, de a srácok odatették magukat, gratulálok nekik! Betegeinknek mi előbbi jobbulást! Sok sikert a Kállónak! Hajrá, ‘Mindszent!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Szépszámú fotó a Héhalom-Pásztó mérkőzésről

Illés Győző nem tétlenkedett az iszapbirkózással felérő meccs közben. Az elmúlt hétvégén kettő-egyre nyert a Héhalomnál a Pásztó. A megye egyes mezőny kilencedik fordulójában lejátszott mérkőzésről jó pár képet készített Illés Győző. Az alábbiakban tekinthető meg a leginkább küzdelem jellemezte meccs körülményeit maximálisan bemutató fotógaléria.
error: Content is protected !!