Simán nyert idegenben az Ipolyszög

Gabi

A Nagyoroszit hagyta helyben Takács Gergely csapata.

Múlt vasárnap Nagyoroszira volt hivatalos az Ipolyszög a nyugati megye háromban. Nem volt esélyese a huszadik körben sorra kerülő ütközetnek, arra lehetett számítani, hogy kellőképpen megbirkóznak majd egymással a résztvevők. Nem így lett.

A támadólag fellépő vendégek kezdtek jobban, kézbe vették a gyeplőt, majd Tóth Zoltán révén meg is szerezték a vezetést az első félidő derekán. Akár még a szünet előtt növelhette is lépésfórját az előnyben lévő armada, de már nem esett gól a pihenőig.

A második felvonásban is a látogatók bizonyultak aktívabbnak, a játékrész felénél Trepinszki is beköszönt. Ezt követően ugyan próbálkoztak a házigazdák, elrontották lehetőségeiket, így elmaradt a szépítés. A hajrához érve az ipolyszögiek edzője, Takács is bevette a kaput, egyúttal pedig kialakította a csapata sima, három-nullás sikerét jelentő végeredményt.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 20. forduló:

Nagyoroszi HBB SE-Ipolyszögi SE 0-3 (0-1)

Nagyoroszi, zárt kapuk mögött. Vezette: Szakal T.

Nagyoroszi HBB SE: Brinyiczki – Bander, Garazsi D., Kovács P. Szabó V. – Varga R., Virág, Pál L., Busai – Kovács Cs., Vig. Edző: Garazsi József.

Ipolyszögi SE: Ivanics – Muladi, Tóth G., Tóth Á., Maglódi K. (Kárdási J., 46.) – Bache, Keresztes, Tóth Z. (Maglódi G., 73.), Bognár (Kárdási E., 57.) – ifj. Trepinszki, Takács. Játékos-edző: Takács Gergely.

Sárga lap: Kovács Cs., Busai, ill. Kárdási J.

Gól: Tóth Z. (19.), ifj. Trepinszki (64.), Takács (80.)

Jók: senki, ill. Muladi (a mezőny legjobbja), Tóth Z., Tóth G., ifj. Trepinszki, Keresztes

Garazsi József: – Megint kezdhetem az egészet a panaszkodással. Hazai meccsen tizenegyen voltunk, egy, a múlt héten igazolt emberrel. A legnagyobb baj, hogy két kivételtől eltekintve, nem is szóltak, akik nem jönnek! Legalább akkor megmondanák, hogy ne számítsunk rájuk! Meccs előtt negyedórával még nem tudtam, megleszünk-e. Telefonálgatnom kellett az embereknek. Van, akit két hete nem tudok elérni… Az első félidő katasztrófa volt, megismétlődött az Egyházasdengeleg elleni mérkőzés. Kettő-null után volt egy negyedóra, amikor megpróbáltunk futballozni, voltak is lehetőségeink, például a gólvonalról fejelték ki a labdát, mellérúgtuk vagy a kapus védett. A végén aztán megadták a kegyelemdöfést, meglőtték a harmadikat. Úgy nézték végig a játékosok a gólt, mint én a kispadról! Gratulálunk az ellenfélnek! Nem tudom, mi ez a formaingadozás. Úgy látszik, ennyit számít az a négy fő, aki a Bercene ellen eljött. Lehet, ha ők itt vannak, győzni tudtunk volna. Így viszont esélyünk sem volt, a jelenlévők erre voltak képesek. Röviden: ha nem vagyunk meg, és nem jön mindenki, akire számítunk, akkor ez sül ki belőle! Sajnos az is számított, hogy a kezdés előtt alig tudtam foglalkozni a fiúkkal, viszont minden mással kellett törődnöm, így nem maradt rá idő. Körülbelül úgy működött a csapat összeállítása, mint amikor három dobókockával dobunk mondjuk két hatost meg három kettest… Egy bíró volt, amit tudott, megtett, ilyenkor viszont csodákat nem várhatunk tőle, nem volt vele probléma. Pénteken megyünk Legéndre, aztán vasárnap “lazulásképpen” jön a Patak. Úgy tűnik, ezt a tavaszt így kell végigjátszani. Lehet, sikerül igazolnunk még egy embert. A hátralévő meccseken már mindegy, mi lesz, elmegyünk. Arra áldozzuk be a mérkőzéseket, hogy készüljünk az őszre. Összeírok majd egy tízes listát, ha pedig arról le tudok igazolni legalább hét-nyolc embert, akkor folytatjuk, ha nem, akkor sok sikert fogok kívánni mindenkinek, és mehetnek, amerre látnak. Így nincs értelme! Nem azért, mert kikapunk, hanem mert egyesek úgy állnak hozzá, hogy még azt sem tudjuk, jön vagy nem! Amíg nekik nem a vasárnapi meccs lesz a hét fénypontja, addig itt fogunk tartani. 

Takács Gergely: – Végre már a meccs kezdete előtt csapat benyomását keltettük a hozzáállásunkkal, ebben nagy szerepe volt Selymes Ricsinek, aki összefogta és az egész mérkőzés alatt kívülről irányította a társaságot! Ezt várjuk tőle! A meccsen többet támadva, kombinatívabb játékkal, megérdemelt győzelmet arattunk, de ellenfelünk edzője ezt majd bővebben ki fogja fejteni. További sok sikert kívánok a vendéglátóknak!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Könnyed győzelmet ért el a Varsány

A Karancskeszit hagyta helyben javításképpen Báránkó Gábor legénysége. Múlt vasárnap a Karancskeszit fogadta a Varsány a keleti megye háromban. A házigazdákra tekinthettünk a tizenhetedik körben megrendezett meccs előtt, jó pár helyezés választotta el ugyanis egymástól a résztvevőket. Jól is kezdtek a hazaiak, Unyi révén már az első negyedórában betaláltak. Ezt […]
error: Content is protected !!