Kétgólos hátrányt ledolgozva szerzett pontot a Nógrádsáp

Gabi

Hiába volt nyeregben az Ipolyszög, végül döntetlenre mentették a meccset a vendégek.

Pénteken a Nógrádsápot fogadta az Ipolyszög a nyugati megye háromban. Ugyan a vendégek remek diadallal hangoltak, mégis ellenfelük vághatott neki esélyesként a huszonegyedik fordulóban megrendezett összecsapásnak.

Az első félidőben nem is igazán látszódott úgy, hogy borulhat a papírforma, Maglódi Kristóf révén gyorsan megszerezték a vezetést a házigazdák, majd játékos-edzőjük is betalált büntetőből. Hiába azonban a kétgólos előny, ez nem volt elég.

A második felvonás derekán Virágnak hála szépítettek a feltámadó látogatók, majd mentek tovább. Még így is nyerhettek volna az ipolyszögiek, viszont tizenegyest rontottak, rá pár percre pedig az egyenlítő Ollénak köszönhetően kapituláltak, így kettő-kettes döntetlennel fejeződött be a változatos csörte.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 21. forduló:

Ipolyszögi SE-Nógrádsáp SE 2-2 (2-0)

Ipolyszög, zárt kapuk mögött. Vezette: Urbán V. (Korbely Zs., Moldován P.)

Ipolyszögi SE: Ivanics – Maglódi K. (Maglódi G., 50.), Tóth Á., Keresztes, Tóth G. – Bache, ifj. Trepinszki, Bognár, Tóth Z. (Kárdási E., 58.) – Kárdási J. (Dudás M., 70.), Takács. Játékos-edző: Takács Gergely.

Nógrádsáp SE: Tar – Urbán Zs., Lepsényi, Virág, Német – Sallai, Ollé, Révész, Gombos (Dudás Sz., 82.) – Pap, Mezei (Réczi, 35.). Edző: Hanusz Péter.

Gól: Maglódi K. (13.), Takács (27.), ill. Virág (65.), Ollé (83.)

Jók: Tóth Á., ill. Tar, Virág, Ollé, Német, Pap

Takács Gergely: – Ott folytattuk a meccset, ahol a múlt hetit abbahagytuk. Szép támadásokat vezetve, megérdemelten szereztünk kétgólos előnyt a pihenőig. Aztán fordulás után mintha minden megváltozott volna, nem találtuk a ritmust, és a vendégek egy góllal felzárkóztak. Kettő-egynél még büntetőt is hibáztunk, majd az ellenfél a hajrában kiegyenlített, amin már nem tudtunk változtatni. A játék képe alapján igazságos eredmény született.

Hanusz Péter: – Sajnos, amikor elmegyünk idegenbe, nem vagyunk kibékülve a pályákkal. Egy félidő kellett, amíg át tudtunk állni. Egyéni hibából kaptunk két gólt, egy tizenegyes és egy eladott labda után. Ezt követően a második félidőre kicsit átszerveztem a csapatot, és sikerült az egyenlítés. Nem láttam viszont játékot, mert ezen a pályán nagyon nehéz volt futballozni. Nem bántom az ipolyszögieket, mert ezen a pályán nekik is nehéz. Csak rugdostuk fel a labdát, sajnos többet volt a levegőben, mint a talajon. Sok helyzetet hagytunk ki a második félidőben. Ebből most ez jött ki, de legalább nem kaptunk ki. Vasárnap megpróbáljuk megverni a Legéndet!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Győzelemmel igazolta az emberelőnyt a Legénd

A tíz fővel kiálló Nagyoroszit intézte el Bujnyik János legénysége. Pénteken a Nagyoroszit fogadta a Legénd a nyugati megye háromban. Alapjáraton véve is esélyesebbnek néztek ki a hazaiak a huszonegyedik körben esedékes mérkőzés előtt, ez a vélekedés pedig hatványozottan megerősödött, amikor kiderült, hogy csak tíz fővel tudnak kiállni a látogatók. […]
error: Content is protected !!