Kiemelkedő bravúrt ért el a Nógrádsáp

Gabi

Az előzetesen toronymagas favorit Dejtár bánta a hétvége legváratlanabb eredményét szolgáltató házigazdák meglepetését.

Az előző hétvége vasárnapján Nógrádsápon volt jelenése a Dejtárnak. A kezdősípszót előtt egyértelmű esélyesként jelölhettük meg a tabellán jóval előrébb megtalálható vendégeket, kis túlzással csak az tűnt kérdésnek, mennyivel nyernek az utolsó előtti helyezett otthonában.

Jól indították az összecsapást a látogatók, már a tizedik percben bevették a kaput. Nem fogta azonban meg a beszedett gól a másik oldalt és gyorsan jött az egyenlítés Pap révén. Ezt követően egyáltalán nem adta olcsón a bőrét az előzetesen lesajnált brigád, sőt nem is lehetett látni, hogy tulajdonképpen hány pozíció is választja el egymástól a feleket. Az első félidőben már nem rezdültek meg a hálók, egállal fordultak a társulatok.

Már a második felvonásban járva ismét gyorsan előnybe kerültek a dejtáriak, a játékrész derekán viszont egy nem mindennapi Német-bombával újra válaszolt ellenfelük. Itt jött az igazi csavar az ütközetben, ugyanis egy perccel később Petró jóvoltából már a házigazdák vezettek.

Hamarosan aztán egyszer és mindenkorra eldőlt minden, Ollé megszerezte ugyanis a főnixmadárszerű feltámadást bemutató nógrádsápiak negyedik találatát, egyúttal pedig kialakította a kalapemelést érdemlő skalpot gyűjtő együttese négy-kettes diadalát jelentő végeredményt. Tényleg nem volt benne a levegőben, hogy képesek lehetnek erre a bravúrra a hazaiak, kiemelkedő teljesítménnyel rukkolt elő Hanusz Péter elszánt legénysége.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 20. forduló:

Nógrádsáp SE-Dejtár SE 4-2 (1-1)

Nógrádsáp, zárt kapuk mögött. Vezette: Szász K.

Nógrádsáp SE: Tar – Urbán Zs. (Réczi, 60.), Lepsényi, Német, Moravetz – Virág, Ollé, Petró, Baltringer – Pap, Gombos. Edző: Hanusz Péter.

Dejtár SE: Kopó – Gál M., Balatoni, Pap, Kürtössy K. – Csabai (Hársfalvi, 53.), Gál N., Varga G., Kónya (Gál B., 77.) – Lázár P. (Németh, 63.), Jakus. Játékos-edző: Németh Krisztián.

Sárga lap: Virág, Moravetz

Gól: Pap (18.), Német (73.), Petró (74.), Ollé (83.), ill. Jakus (10.), Kürtössy K. (54.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Hanusz Péter: – Amióta itt vagyok Nógrádsápon, most láttam leginkább a játékosokon, akik kitartottak mellettem és az egyesület mellett, hogy szeretik ezt a játékot. Ennek meg is lett a gyümölcse vasárnap. Igazi sportemberként viselkedtek ezen a mérkőzésen és az elmúlt időszakban is. Le a kalappal előttük! Nagyon büszke vagyok rájuk! Mindenki odatette magát. A játékban is fejlődtünk, gyönyörű gólokat rúgtunk, kétszer hátrányból álltunk fel. Azt kívánom, hogy ez ne csak egyszeri siker legyen, hanem több pontot is gyűjtsünk még a hátralévő fordulókban. Bízom benne, ez a győzelem önbizalmat ad a fiúknak. Gratulálok a csapatomnak, de a vendégeknek is, mert becsülettel küzdöttek. Sajnos megint egy játékvezetőt küldtek…

Németh Krisztián: – Látszódott a múltkori kihagyásunk, az egész csapat kereste önmagát, nagyon tompák voltunk. Az összes párharchoz úgy mentünk oda, mint akai nem akar. Ezért alulmaradtunk. Semmi mást nem tudok mondani, csak azt, hogy a hazai csapat jobban akarta a győzelmet és sikerült is nekik, amihez gratulálni tudok. Nekünk pedig azért el kell gondolkodnunk! Korábban sikerült valamilyen szinten rátérni a helyes útra, de nem elég a mezt kivinni a pályára, hanem le is kell tenni a zöld gyepen a teljesítményt, hogy ilyen mérkőzéseket is meg tudjunk nyerni. Fel a fejjel! Menni kell tovább! Gratulálok még egyszer a Nógrádsápnak a győzelemhez!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Zsinórban harmadszor nyert a Kazár

Ceredet is bevette Koncsik László jó formában lévő legénysége. Múlt vasárnap Cereden vizitált a Kazár a keleti megye háromban. Abszolút nyíltnak ígérkezett a tizenhetedik fordulóban tető alá hozott mérkőzés, nem volt favorit. Az elmúlt két fellépésükön remek sikereket jegyző vendégek indították jobban a párbajt, Bakonyi révén pár perc elteltével betaláltak. […]
error: Content is protected !!