Bevette Rétságot a Romhány

Gabi

Hamar eldöntötték a pontok sorsát a vendégek.

Szombaton a Rétság VSE-Romhány SE mérkőzéssel kezdődött meg a tavaszi szezon a nyugati megye háromban. Bár előzetesen nem feltétlenül lehetett arra számítani, hogy egyoldalú keretek között pereg le a korábban a tizenharmadik körből elhalasztásra kerülő meccs, végül így történt. Remekül indították a párbajt a látogatók és negyedóra elteltével már kettővel vezettek.

A szünetig végül is négyszer köszönt be Seres István legénysége, külön kiemelendő Marsicki Richárd produkciója, aki triplázott. Hamar eldőltek tehát az érdemi kérdések, a fordulást követően ráadásul gyorsan meglőtte a negyediket is a komoly lépésfórt birtokló gárda. A házigazdák becsületére váljék, hogy ekkor sem adták föl, lehetőségeikhez képest mindent megtettek. Az igyekezet némi eredménnyel párosult, két gól formájában összejött a szépítés a hazaiaknak, így a lefújáskor öt-kettes győzelmet jegyezhettek fel a vendégek.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, a 13. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Rétság VSE-Romhány SE 2-5 (0-4)

Rétság, zárt kapuk mögött. Vezette: Urbán V. (Szemesi Zs., Moldován P.)

Rétság VSE: Papp – Fábián, Tövis (Bajzek, 60.), Ruzsa Maglódi – Lakatos, Durján, Steidl, Zsíros – Pintér (Hekli, 72.), Homolya A. Edző: Havay Zoltán.

Romhány SE: Oláh A. (Nagy R., 46.) – Marsicki B., Kovács G., Hornyák (Miklián, 67.), Jávor (Ivanics, 18.) – Tomis, Nagy B. (Tátrai, 46.), Kohári, Marsicki R. (Szőcs, 46.) – Mudroncsik (Hajdu, 59.), Hegedűs (Boros, 72.). Edző: Seres István.

Sárga lap: Zsíros, ill. Mudroncsik, Hajdu

Gól: Zsíros (61.), Ruzsa (86.), ill. Marsicki R. (8., 13., 40.), Tomis (22.), Szőcs (49.)

Jók: senki, ill. Kohári, Marsicki R., Kovács G.

Havay Zoltán: Hosszú szünet után, sajnos edzőmeccs nélkül kezdtük meg a bajnokságot, ez látszik is az eredményen. Sok hiányzó játékos, sérülések, nehezítették, hogy egyáltalán ki tudjunk állni. Egy jól felkészült ellenféllel, egy jó iramú mérkőzést tudtunk játszani, de nekünk még össze kell szedni magunkat. Sok sikert kívánok a romhányi csapatnak. Hajrá, Rétság!

Seres István: – Jó hangulatban és focira éhesen vártuk a borzasztóan korai kezdést! Az időjárás nem volt túl kegyes a csapatokhoz. Tudtuk végig uralni a játékot, így a győzelmünk nem forgott veszélyben egy pillanatig sem. Az első félidőben bevált összeállításban, magabiztos játszottunk a hajtós hazaiak ellen, akik nem adták olcsó magukat. A második játékrészben nyílt lehetőség kipróbálni sok dolgot, ami hasznos lehet a folytatásban. Sajnálatos módon történt egy sérülés a hazaiaknál egy szöglet után, ami vétlen dologból született, de elnézést kérek miatta és mielőbbi gyógyulást kívánok. Majd minket sújtott egy komoly sérülés a talaj miatt, ami hosszú távú lesz! Összességében elégedettek lehetünk. Hajrá, Romhány!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Pest megyei csapat ellen ért el elvárható sikert a Héhalom

Aktuális fellépésén a Ikladot gyűrte le Győri Zoltán alakulata. Vasárnap ismét pályán volt a Héhalom, a Pest megyei harmadosztály Északi-csoportjában listavezető Ikladdal csapott össze a nógrádi gárda Gödöllőn. Az első félidőben kétszer is betalált Győri Zoltán legénysége, és ugyan a fordulást követően szépített a másik oldal, egyenlítésre nem került sor, […]
error: Content is protected !!