Egy félidő alatt döntött a Romhány

Gabi

Hiába küzdött a Csitár, vállalható vereség lett a vége.

Az előző hétvégén Csitárban volt jelenése az egyértelmű esélyesként útra kelő Romhánynak a nyugati megye háromban. Nehéz menetnek vágtak neki a házigazdák, adott volt a papírforma a tizenegyedik fordulóban lejátszott meccs előtt.

Mintegy negyedóráig vártak az első gólra a vendégek, aztán Marsicki Bálint törte meg a jeget. Hamarosan akár egyenlíthettek volna a kesztyűt felvevő hazaiak, de büntetőt rontottak.

Fél óra elteltével aztán megrázták magukat a látogatók, gyorsan bepakoltak még három gólt, Mudroncsik duplázott, mellette Marsicki Richárd rezgette meg a hálót.

Hamar eldőltek tehát az érdemi kérdések. A második felvonásban harcoltak becsülettel a csitáriak, de ez már csak arra volt elég, hogy nem módosuljon az állás. Végül is már nem találtak be a romhányiak, akik viszont csöppet sem bánkódhattak emiatt, mert négy-nullás arányú sikerrel a szünet utáni meddőség ellenére is behúzták a kötelezőt.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 11. forduló:

Csitár SE-Romhány SE 0-4 (0-4)

Vezette: Chikán P.

Csitár SE: Széles – Tóth G., Baráz (Kelemen A., 64.), Gaál, Csernyik Á. (Hegedűs, 54.) – Tamás P., Seidel (Kmety, 54.), Bangó B., Chikán – Kiss P., Ábrahám Á. Edző: Ferencz Gábor.

Romhány SE:  Oláh A. – Ivanics, Kovács G., Hornyák, Tomis (Pribelszki, 74.) – Marsicki R., Varga B., Mudroncsik (Boros, 66.), Marsicki B. – Paróczi, Hegedűs. Edző: Seres István.

Sárga lap: Bangó B., Chikán

Gól: Marsicki B. (17.), Mudroncsik (31., 36.), Marsicki R. (33.)

Jók: az egész csapat, ill. Mudroncsik, Paróczi, Kovács G., Marsicki B.

Ferencz Gábor: Így ki lehet kapni! Jól fölálltunk, ahogy a hazai meccseken általában sikerül. Hála istennek, Kiss Peti is megérkezett a csapatba. A Romhány mutatott egy jó húsz perc, ami alatt sikerült eldöntenie a mérkőzést, ugyanis ezen időszakban kaptunk négy gólt. Sem előtte és sem utána nem volt azonban olyan meghatározó támadásuknak a vendégeknek, amivel veszélyeztették volna, maximum egy-két. Egy góllal vezettek, amikor kihagytunk egy tizenegyest, Kiss Petinek nem sikerült értékesíteni a saját maga által kiharcolt büntetőt. Ezt követően volt még három ziccerünk, amiket be kellett volna rúgni. Lehet, akkor másként alakult volna az eredmény. Sajnos még mindig be vagyunk oltva a győzelem és a gólszerzés ellen. Most másak voltunk, mint a Tereske ellen, ahol még csak támadásig sem jutottunk el. Egyébként, mint a Barcelona-Fradi mérkőzésen is, irreális eredmény született. Ahogy az öt-egy nem volt reális, ez a négy-null sem az, de gólra játsszák a focit, így nyert a gólerősebb csapat. Gratulálok a romhányiaknak. Szimpatikus, fiatal gárda volt, nagyon jól játszottak. Sajnos most nekik állt a zászló, bízom benne, tavasszal fordítva lesz. Hogy dicsérjem magunkat, ezúttal a futball másik arcát is meg tudtuk mutatni, nem álltunk be tíz emberrel védekezni! Jó lett volna meglepetést okozni, de nem sikerült. Majd legközelebb! Úgy látom, Csitárba mindig elég egy játékvezető. Itt szeretném kiemelni, hogy le a kalappal Chikán Péter előtt. Szinte hiba nélkül vezette le a meccset, amihez gratulálok!

Seres István: – Idén először jöttünk össze ilyen nehezen. Ráadásul a sérülteink negyedik hete nem gyógyultak meg. Igen nehéz volt a mérkőzés eleje. Kerestük önmagunkat. Azt gondoltam, megtaláltuk az első gólunk után. Erre a hazaiak a középkezdést követően majdnem rácáfoltak, hiszen egy jogos büntetőt kaptak. Kihagyták! Mi aztán folytattuk a góllövést. Amikor tudtunk háromnál többet passzolni az első félidőben, gólt rúgtunk. Itt be is állítottuk a végeredményt, mert a második félidőben ugyan szebben játszottunk viszont gólt nem szereztünk. Minden helyzetünket elhibáztuk! Egy nagyon lelkes, rutinos és szimpatikus csapat ellen kellett helytállni. Köszönjük a mérkőzés utáni megvendégelést és sok sikert nekik a továbbiakban. Hajrá, Romhány!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nagy küzdelemben győzött a Feláldozhatók

Hiába próbálkozott a majdnem egy félidőt tíz emberrel letudó Nógrádsipek, a házigazdák zsebére vándoroltak a pontok. Az elmúlt hétvégén a Nógrádsipekkel csapott össze a Feláldozhatók. Harcos meccsre volt kilátás a keleti megye hármas bajnokság tizenegyedik körében megejtett párosítás kapcsán. Korai tapogatózás után ne volt különbség a résztvevők között, ettől függetlenül […]
error: Content is protected !!