Megállította az Érsekvadkert II-t a Romhány

Gabi

A forduló előtt veretlen éllovast tréfálták meg a szép skalpot szerző hazaiak.

Az előző hétvégén Romhányba volt hivatalos az Érsekvadkert tartalékcsapata a nyugati megye háromban. Érdekes mérkőzésre volt kilátás, a tizenkettedik forduló előtt veretlenül éllovas vendégek számítottak favoritnak, de sejthető volt, hogy nem mehetnek biztosra.

A lelkes házigazdák hamar nyomatékosították, ők bizony komolyan gondolják a meglepetést, az első negyedóra után Mudroncsik révén megszerezték a vezetést. Ezt követően akár egyenlíthettek is volna a látogatók, a szünetig viszont már nem módosult az állás.

A pihenő után aztán gyorsan egalizáltak a ‘vadkertiek, Medik talált be. A játékrész derekánál járva érkezett a mindent eldöntő gól, a felnőttmeccsen most debütáló Szőcs rezgette meg a hálót, és mint később kiderült, ez a megmozdulás jelentette a sikert a remek diadalt jegyző övéinek.

Nem fogott ki jó napot a korábbi listavezető, az ezzel szemben nagy kedvvel játszó hazaiak kalapemelést érdemlő győzelme megérdemelt, szép skalpot tehetett zsebre Seres István legénysége.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 12. forduló:

Romhány SE-Érsekvadkert SE II 2-1 (1-0)

Vezette: Reviczki J. (Szűcs M.)

Romhány SE: Ivanics – Marsicki B., Hornyák, Kovács G., Jávor – Paróczi, Kohári, Varga B. (Szőcs, 22.), Marsicki R. (Tomis, 59.) – Mudroncsik (Boros, 82.), Hegedűs (Tóth F., 86.). Edző: Seres István.

Érsekvadkert SE II:Partos – Hustyava (Bella, 60.), Pálfi, Pádár, Farkas – Szabó László, Mácsik (Őszi, 77.), Gubik, Medvik (Csejk, 78.) – Szabó Levente (Beluczki, 75.), Sipos. Játékos-edző: Gubik Ákos.

Sárga lap: Kovács G., ill. Hustyava

Gól: Mudroncsik (17.), Szőcs (68.), ill. Medvik (47.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Seres István: Nehezen álltunk neki a listavezető elleni mérkőzésnek. Sérülések és egyéb elfoglaltságok miatt sok hiányzónk volt. Ellenben, aki itt volt, az maximumot akart és nyújtott is. Igen erős ez az Érsekvadkert második csapata. Küzdős mérkőzésen sikerült felülkerekednünk. A játék sok elemében, még ha csak kicsivel is, de többet tudtunk nyújtani. Igazi csapatként játszottunk. Büszke vagyok mindenkire, rászolgáltak a dicséretre! Itt említenék meg egy fontos dolgot. Szőcs Denisz tizenhat éves labdarúgónk bemutatkozott a felnőttek között, és harcosan játszott, valamint győzelmet érő gólt szerzett. Legyen ez jó példa a fiataloknak. Sok sikert Ákosnak és a csapatának a folytatásban. Nekünk pedig tovább ezen az úton. A sok munka visszatérül. Hajrá, Romhány!

Gubik Ákos: – Túl vagyunk az első vereségünkön. Nagyon nem játszottunk jól. Most a rosszabbik arcunkat vettük elő abból a bizonyos kalapból. Határozottan ki merem jelenteni, hogy az őszi szezon legrosszabb formáját fogtuk ki, ilyen gyengén még nem fociztunk. Ha csak fele annyira játszunk jól, mint a múltkor a Tereske ellen, szerintem más eredmény is lehetett volna. Nyilván ez nem az ellenfél érdemeit csökkenti, mert nagyon jól futballozott a Romhány. Úgy gondolom, megérdemelten tartották otthon a három pontot a hazaiak, mert akarásban mindenféleképpen fölénk nőttek. Nem jött össze semmi, enerváltak voltunk, játékkedv nélkül. Az első félidőben még volt pár helyzetünk, ha azok esetleg bemennek, más lehetett volna az eredmény. A játékvezetésről nem kívánok nyilatkozni, csak annyit, hogy katasztrofális volt. Szerintem mindkét oldalra nagyon sokat hibázott, de ezt már nem az én tisztem eldönteni.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Tíz gólt hintett a Cered

Megnehezíteni sem tudta a házigazdák dolgát a tíz fővel kiálló Ludányhalászi. A mögöttünk hagyott hétvégén a Ludányhalászit fogadta a Cered a keleti megye háromban. A hazaiak számítottak egyértelmű favoritnak a tizenkettedik körben esedékes meccs kezdősípszava előtt, ezt a várakozást pedig hatványozottan növelte, hogy csak tíz fővel tudtak kiállni a látogatók. […]
error: Content is protected !!