Nem bírt el egymással a Romhány és a Patak

Gabi

Sokáig vezettek a hazaiak, az utolsó negyedórában viszont egyenlíteni tudtak a vendégek.

A mögöttünk hagyott hétvégén Romhányra volt hivatalos a Patak a nyugati megye háromban. A tizedik kör legérdekesebbnek kinéző mérkőzése várt a résztvevőkre, nem volt kiemelkedő favorit.

A házigazdák kezdtek jobban, a meccs legeleje az övék volt, Hegedűs révén pedig hamar előnybe is kerültek. Ezt követően fokozatosan eszméltek a látogatók, kisebb-nagyobb lehetőségekkel is jelentkeztek, amiket viszont kihagytak.

A másik oldal kontrákkal operált, mely ellentámadások szintén hordoztak magukban veszélyben. Izgalmas csörtét láthattak a nézők.

A második felvonásban sem lankadtak a vendégek, mentek előre, de jó darabig hiába. Aztán már az utolsó negyedórában járva egyenlítettek a patakiak.

A hátralévő időben ide is-oda is eldőlhetett volna a viaskodás, de már nem változott az állás, egy-egy döntetlennel pergett le az ütközet.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 10. forduló:

Romhány SE-Patak SE 1-1 (1-0)

Vezette: Kis Zs. (Moldován P., Horváth B.)

Romhány SE: Oláh A. – Ivanics, Hornyák, Kovács G., Tomis – Marsicki B., Nagy B. (Mudroncsik, 86.), Kohári, Marsicki R. (Farkas, 82.) – Hegedűs (Pribelszki, 70.), Paróczi. Edző: Seres István.

Patak SE: Oláh R. (Szekeres, 57.) – Kürtössy, Fritz, Paulicsek, Mócsány – Oravecz, Faludi, Várhegyi, Németh – Bogdány, Szabó L. (Burai, 57.). Edző: Bella Sándor.

Sárga lap: Nagy B., Farkas, ill. Kürtössy

Gól: Hegedűs (9.), ill. Bogdány (78.)

Jók: z egész csapat, ill. Kürtössy, Faludi, Németh, Szabó L.

Seres István:Három nagyon fontos hiányzónk volt már harmadik mérkőzés óta. Kisebb késéssel kezdtük a méltán rangadót. Nagy iramú találkozó kerekedett az összecsapásból. Aki kint volt nézőként, élvezetes mérkőzést láthatott. Belső résztvevőként még feszült is volt. Sok volt vendégeink követelése a játékvezető felé, amit legtöbb esetben meg is kaptak, még ok nélkül is, csak azért, mert hangot adtak mindennek. Sajnos a lehetőségeink utolsó mozzanatai pontatlanok voltak. Viszont a vendéghelyzeteknél rendre odaértünk, volt, hogy hárman is biztosítottunk! Közel nyolcvan percig vezettünk, így egy kicsit bosszant,hogy nem tudtunk nyerni, főként azért, mert egy szerencsétlen góllal tudtak pontot menteni vendégeink. Sok helyzet volt mindkét csapat előtt, tényleg izgalmas rangadót játszottunk. További sok sikert kívánok a Pataknak. Mi pedig dolgozunk tovább, hogy még többet tudjunk visszaadni a labdarúgásból, és minél jobb eredményt érjünk el! Hajrá, Romhány!

Bella Sándor: – Parázs hangulatú mérkőzésen vagyunk túl, ahol megint meg kellett elégednünk az egy ponttal. Az első tíz percet leszámítva, nyolcvan percen keresztül a mi játékunk dominált, ez labdabirtoklásban és helyzetekben mutatkozott meg leginkább. Sajnos a gólok ma sem jöttek, így ismét játékban tartottuk ellenfelünket, akik mentek, küzdöttek is becsülettel. A góllövéssel továbbra is hadilábon állunk, Katasztrofális a helyzetkihasználásunk, nem értem, ziccer helyzetben min gondolkodunk még, sokat kivárunk és ez miatt góloktól esünk el!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Kinyitotta a gólcsapot a Somos

A Karancskeszit intézte el Ornyik Róbert csapata. Az előző hétvégén a Karancskeszivel csapott össze a Somos-Építők II a keleti megye háromban. Előzetesen kiegyenlített mérkőzésre volt kilátás, arra lehetett számítani, hogy hasonló erők küzdenek az említett mezőny tizedik körében sorra kerülő párbajban. Gólváltással indult a meccs, ugyan a tizedik percben megszerezték […]
error: Content is protected !!