Emberhátrányban mentett pontot az utolsó percekben a Rétság

Gabi

Változatos küzdelem végén ikszelt a Keszeggel Havay Zoltán csapata.

Az előző hétvégén a Rétsággal mérte össze tudását a Keszeg a nyugati megye háromban. Nem volt igazi esélyese a tizedik körben megrendezett ütközetnek, sejteni lehetett, hogy kemény küzdelemben lesznek érdekeltek a felek.

A már a nyitónegyedórában betaláló házigazdák indították jobban a párbajt, a látogatók viszont gyorsan egyenlítettek. Ezt követően egy darabig nem rezdültek meg a hálók, majd az első félidő utolsó részében ismét felkegyezhettünk egy gólváltást, a vendégek találatára azonnal reagált a másik oldal, így egállal fordultak a felek.

A második játékrészben a maguk javára billentették a mérleg nyelvét a keszegiek, majd miután ellenfelük egy piros lap miatt megfogyatkozott, határozottan úgy tűnt, behúzhatják a pontokat.

A rétságiak nem így gondolták, a csereként beszálló Maglódi az utolsó percekben remivé módosította az állást, egyúttal pedig döntetlenhez segítette az utolsó fél órát tíz emberrel letudó együttesét, három-három lett a változatos csata vége.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 10. forduló:

Keszegi SE-Rétság VSE 3-3 (2-2)

Vezette: Szűcs M. (Szabó T.)

Keszegi SE: Rojkovics G. – Murcsik P., Mezei (Mészáros, 64.), Murcsik T., Cseri (Irk, 46.) – Turcsán, Kovács L. (Gömöri, 88.), Gyetván T., Gombos – Muszta, Terjék (Kapoun, 69.). Edző: Miklián Norbert.

Rétság VSE: Lakatos – Fábián (Tőrincsi, 75.), Ruzsa, Benkocs, Tövis – Rácz A., Durján (Zsíros, 62.), Havay B. (Hekli, 80.), Bajzek – Pintér (Dezső T., 86.), Homolya E. (Maglódi, 64.). Edző: Havay Zoltán.

Sárga lap: Cseri, Gyetván T., ill. Benkocs

Piros lap: Bajzek (63., Rétság VSE)

Gól: Gyetván T. (14.), Terjék (38.), Murcsik (58.), ill. Homolya E. (18.), Benkocs (36.), Maglódi (89.)

Jók: Murcsik T., Gyetván T., Irk, Terjék, ill. az egész csapat

Miklián Norbert: – Sikerült megfordítani az eredményt és emberelőnybe is kerültünk az utolsó harminc percre, ennek ellenére nem tudtuk lezárni a mérkőzést. Egy helyzetünk adódott csupán, valamint egy elmaradt tizenegyes, amin csak mosolyogtunk a vendégcsapattal együtt, hogy a játékvezetőn kívül mindenki látta a kezezést… Ezután pedig egy távoli lövéssel az utolsó percekben kiegyenlítették a mérkőzést. Úgy gondolom, megérdemeltük volna a győzelmet. Gratulálok a vendégeknek a pontszerzéshez.

Havay Zoltán: – Sajnos a pálya minősége nem a legjobb volt, a sok esőzés miatt. Kemény, de sportszerű mérkőzésen, igazságos döntetlen született az én véleményem szerint. A játékvezető sok esetben nem volt a helyzet magaslatán, ez mindkét oldal felé igaz volt. Volt egy meg nem adott jogos büntető a hazaiaknak és egy jogtalanul elvett gól tőlünk. Emellett sok kis apróság is volt… Jelzem, mindkét félre. Voltak helyzeteink, voltak hibáink, amiken próbálunk majd javítani, de a körülményekhez képest, nem volt különösebb probléma. További sok sikert kívánok a Keszeg csapatának! Hajrá, Rétság!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Parádés diadalt aratott a Cered

Radics István csapata idegenben tréfálta meg az előzetesen egyértelmű esélyesnek számító Varsányt. Az előző hétvégén a biztos siker reményében fogadta a Ceredet a Varsány a keleti megye háromban. Nem volt benne a pakliban, hogy borulhat a papírforma a tizedik forduló keretein belül sorra kerülő találkozón. Ehhez képest remekül kezdtek az […]
error: Content is protected !!