Remek diadalt aratott a Héhalom II

Gabi

A Karancsalját tréfálták meg a hazai fiatalok.

A mögöttünk hagyott hétvégén a Héhalom tartalékcsapatánál vizitált a Karancsalja. A kezdősípszó előtt favoritként tekinthettünk a látogatókra, de azért sejthető volt, hogy nem lesz számukra sétagalopp aktuális fellépésük.

Rögtön a meccs elején látszódott, bizony tényleg nem adják olcsón a bőrüket a lelkes házigazdák, nagy lelkesedéssel tették a dolgukat. Bár az első játékrészben inkább a vendéglátók voltak fölényben, csak a szünet előtti percekben tudták megszerezni a vezetést Ruska Márknak köszönhetően.

A második etap elején villámgyorsan megduplázta lépésfórját az előnybe kerülő brigád, Sándor Kornél talált be. Ezután Fekete Zoltán jóvoltából elég hamar szépítettek a karancsaljaiak, így gyorsan visszaköltöztek a nyitott kérdések a meccsbe.

A hátralévő egyre komolyabban nyomtak a vendégek, bármennyire is szerették volna azonban, a remek napot kifogó Farkas Roland eszén már képtelenek voltak túljárni, így kettő-egyes arányban diadalmaskodtak a remek skalpot szerző héhalmiak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 11. forduló:

Héhalom SE II-Karancsalja MSE 2-1 (1-0)

Vezette: Sáfrány Sz. (Varga P.)

Héhalom SE II: Farkas R. – Ruska (Tasnádi, 57.), Horváth Z., Fűrész, Diviák – Fűrész (Farkas P., 66.), Baranyi G., Baranyi R., Hajdú J. (Nagy B., 66.) – Hajdú A. (Misják, 65.), Sándor K. (Hajdú N., 60.). Edző: Farkas Ferenc.

Karancsalja MSE: Kucsera – Papp, Farkas, Lantos, Csicsman (Fekete L., 71.) – Sasvári, Fekete Z., Breznyánszky, Miklós G. – Lehoczki (Tőre, 64.), Bazsányi. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Sárga lap: Sándor K., Ruska, Hajdú J., Tasnádi, ill. Papp, Lehoczki

Gól: Ruska (42.), Sándor K. (48.), ill. Fekete Z. (55.)

Jók: Farkas R. (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Miklós G., Farkas

Farkas Ferenc: – Az első félidőben abszolút uraltuk a játékot, helyzeteink voltak, vezettünk. A második félidő elején kihagytunk egy nagy ziccert, aztán szereztünk egy újabb gólt. Utána kicsit próbáltunk visszaállni, az ellenfél pedig ránk jött. Ezt követően szoros lett a meccs, végül pedig úgy érzem, megérdemelten nyertünk. 

Csicsman Tamás: – A múltkori forduló után azt nyilatkoztam, hogy remélem, nem kiabálok el semmit. Nos, úgy tűnik, hogy mégis megtettem. A már rendszeresnek mondható négy hiányzó a kezdőből, újra kijutott. Vannak olyan játékosaink, akik ha kiesnek, akkor nem tudjuk őket pótolni megfelelően. Ami viszont jobban aggaszt, hogy a cserepad is elfogyott. A hétvégén már csak két cserére futotta. Nem játszottunk jól, viszont még így is egy ki-ki meccset játszottunk. Büntetőt hibáztunk, és főleg a második félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, de nem tudtunk élni a lehetősségekkel. Én magam is lelkes támogatója vagyok a fiatalokból álló csapatoknak. Viszont elég kiábrándító, mikor a nyáltól saras a pálya. Nem elvenni akarom a sikerét a héhalmiaknak, mert akaratból jelesre vizsgáztak, csak hát, az alázat hiányzik jó pár játékosnál. Ettől függetlenül sok sikert a Héhalomnak. Mi pedig megyünk tovább.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Megharcolt a sikerért a Somos

A rutinos játékos-edző szállította a Magyargécet legyűrő hazaiak győzelmét. Múlt hétvégén a Magyargéccel csapott össze a Somos-Építők II a keleti megye hármas mezőny tizenegyedik fordulójában. A jobb formában lévő hazaiak számítottak esélyesnek, a másik oldal egy ideje gödörbe került. Az első félidőben nem tudtak egymáson fogást találni a felek. A […]
error: Content is protected !!