Remek sikert tett le az asztalra a Feláldozhatók

Gabi

A Héhalom tartalékcsapatát fricskázta meg a karancssági alakulat.

A mögöttünk hagyott hétvége vasárnapján Karancsságra volt hivatalos a Héhalom tartalékcsapata a keleti megye háromban. Esélyesként vághattak neki a tizenhetedik fordulóban esedékes mérkőzésnek a vendégek, sejthető volt azonban, hogy nem mehetnek biztosra harcos ellenfelüknél.

Támadólag léptek fel a látogatók, majd korán meg is szerezték a vezetést, Tatter viszont postafordultával válaszolt egy bombával. A szünetig a héhalmiak bizonyultak aktívabbnak, viszont ezzel nem mentek semmire, egállal fordultak a felek.

A második felvonásban folytatódott a küzdelem, mígnem elérkeztünk a félidő derekához, amikor a helyzeteikkel jobban sáfárkodó a házigazdák, a nem sokkal korábban csereként beszálló Csonka Attila vette be a kaput.

A hátralévő időben mindent megtett a hátrányban lévő oldal az egyenlítésért, de továbbra is csak elrontott ziccerekkel jeleskedett Farkas Ferenc együttese, így végül a kettő-egyes arányban diadalmaskodó karancsságiak örülhettek. Szép skalpot gyűjtöttek a lelkes hazaiak.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Héhalom SE II 2-1 (1-1)

Karancsság, zárt kapuk mögött. Vezette: Körmöczi Á. (Menczel J.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Brumár, Kardos, Botos, Berki K. – Csonka D., Bada R., Makó D. (Csonka D., 56.), Tatter (Bada A., 68.) – Oláh P. (Jónás Sz., 58.), Könnyű. Edző: Csonka Rudolf.

Héhalom SE II: Fehér – Farkas P. (Fűrész, 76.), Gyuriska, Kalmár, Diviák – Ruska, Baranyi G., Hajdú A., Varanyeczki – Duhonyi, Hajdú N. Edző: Farkas Ferenc.

Sárga lap: Könnyű, Oláh P., Kardos, Csonka D., ill. Farkas P., Baranyi G.

Gól: Tatter (14.), Csonka Attila (64.), ill. Hajdu N. (12.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Csonka Rudolf: – Elég tartalékos összeállításban tudtuk fogadni a szimpatikus héhalmi csapatot. Dicséret illeti minden pályára lépő játékosunkat, ezen a mérkőzésen ismét bebizonyítottuk, hogy Karancsságon nem könnyű nyerni senkinek. Igazi férfias küzdelem jellemezte az egész meccset, amiből mi jöttünk ki jobban. Jó játékvezetés mellett, úgy gondolom, igazságos eredmény született. A Héhalom csapatának további sok sikert kívánok, és külön köszönet nekik azért, hogy leadtak nekünk egy telefont, amit az öltözőben találtak a mérkőzés előtt.Hajrá, Feláldozhatók!

Farkas Ferenc: – Ugyanott folytattuk, ahol a múltkor abbahagytuk. A meccs végén beszélgettem a sporikkal, mondták, nem gondolták volna, hogy ennyi ziccert ki tudunk hagyni. Két kapufát rúgtunk, és még két-három méterről sem tudunk betalálni Nevetséges! Vezettünk egy-nullra, aztán volt egy labda, ami fél méterrel kinn volt az oldalvonalon, de nem látták, abból egyenlített az ellenfél. Nem szóltam érte senkinek, mert megvoltak a helyzeteink mindkét félidőben. Mindent kihagytunk! Ők meg kontrából találtak még egy gólt a második félidő közepén. Az utolsó huszonöt percben rúgtunk még egy kapufát és kihagytunk még négy ziccert. Képesek voltunk az üres kapu fölé fejelni. Kicsit elkeserítő volt ez a mérkőzés. Két helyzete volt az ellenfél és mindkettőt berúgta, sőt még az első gól előtt még az sem volt, mi meg két méterről sem tudtunk betalálni. Amíg ordító helyzetek garmadáját hagyjuk ki, sajnos vereség lesz a vége! Vannak még hibák, sokat kell tanulni!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Vért izzadva nyert az Ipolytarnóc

Az utolsó percben egyenlített a Somos, a hosszabbításban viszont érkezett a hazaiak slusszpoénja. Múlt vasárnap a Somost fogadta az Ipolytarnóc a keleti megye háromban. A kezdés előtt egyértelmű esélyesként jelölhettük meg a házigazdákat, de benne volt a levegőben, hogy nem fogja olcsón adni a bőrét a másik oldal. Kiegyenlített mederben […]
error: Content is protected !!