Patakon tette tiszteletét a Fradi öregfiúk

Gabi

Zöld-fehér siker született a fennállása hetvenötödik évét ünneplő házigazda egyesület által szervezett gálamérkőzésen.

Az elmúlt szombaton emlékezetesre sikeredett gálamérkőzést hoztak tető alá Patakon, a helyi öregfiúk alakulat a Ferencváros rutinos játékosait látta vendégül. A fennállása hetvenötödik évfordulóját ünneplő nógrádi egyesületnek köszönhetően igazi futballünnep kerekedett ki a környék fociszerető polgárai számára rendhagyónak számító eseményből. A meccs előtt szépszámú gyermek kísérte be a pályára a két résztvevő felet, ezt követően a Fradi játékosait a csapat tagja Bánki József, míg a hazai keret képviselőit a népszerű szpíker, Horti Gábor ismertette.

Egy közös kép készülte után a labda is útjára indulhatott. A zöld-fehérek Szenes és Fischer találatával kétgólos fórt gyűjtöttek, a házigazdák viszont nem lankadtak, Huttyán és Busai révén még a szünet előtt egyenlítettek. A pihenő után Lászka duplájával és Jordáki jóvoltából elhúztak a látogatók. Ekkor sem adták föl azonban a vendéglátók Szabó még kozmetikázott az eredményen, így kialakult az FTC öt-hármas győzelme. A budapesti társulatban szerepet kapott a Kossuth-díjas, kiváló színművész, Eperjes Károly, valamint tiszteletbeli játékosként a pataki Bella Sándor is.

Felkészülési mérkőzés:

Patak SE öregfiúk-Ferencváros öregfiúk 3-5 (2-2)

Patak, 500 néző. Vezette: Pap (Chikán, Szakal)

Patak SE: Pincze – Mák, Sajgó, Keresztes, Pap Á. – Várhegyi, Busai, Adame, Bella – Semetke, Huttyán. Cserék: Kovács J., Csókási, Csejk B., Pap Cs., Oravecz, Csejk I., Szabó L., Fábián, Faludi. Csapatvezető: id. Sajgó Ferenc.

Ferencváros: Szabó G. – Keller, Lazic, Józsi, Rázsó – Jordáki, ifj. Albert, Nyilas, Lászka – Fischer, Szenes. Cserék: Bácskai, Horváth P., Dukon, Csépes, Kuntic, Bánki, Eperjes, Bella. Csapatvezető: Bánki József.

Gól: Huttyán, Busai, Szabó L., ill. Lászka (2), Szenes, Fischer, Jordáki

Bella Sándor, Patak: – Az egyesületünk fennállásának hetvenötödik évfordulójára rendezett gálamérkőzés óriási élményt nyújtott minden kilátogató nézőnek. A Ferencváros csapata remek játékosokkal, meglepetésvendégekkel színesítette ezt a futballünnepet. A hangulat felejthetetlen volt, csapatom tagjai is minden dicséretet megérdemelnek. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a délutánnal maradandó élményeket tudtunk adni sok embernek.

Bánki József, Ferencváros: – Különleges élmény volt ekkora szeretetben futballozni és néhány órát eltölteni Patakon. Remek hangulat jellemezte az egész napot,  amelyet meglepetésvendégek színesítettek részünkről és emelték az esemény színvonalát. Külön öröm számunkra, hogy sok gyermek és hölgy látogatott ki a mérkőzésre, amelyen újra bebizonyosodott, hogy milyen sokan szeretik a Ferencvárost. Eddig is tudtuk jól, hogy a Palóc Fradisták nagyon szeretik a klubunkat, amire fényes bizonyíték volt ez a csodálatos Fradi-ünnep Patakon!

Next Post

Újra örülhetett az Érsekvadkert

Határon túli ellenfélnél vívott edzőmeccset húzott be Szenográdi Péter együttese. Szombaton újabb edzőmeccs várt a megye egyes Érsekvadkertre, a szlovák hatodik ligás Felsőtúron volt jelenése Szenográdi Péter brigádjának. Ezúttal kiszakították a gólzsákot az utóbbi időben önbizalomhiánnyal küszködő látogatók, végül pedig hét találatig jutva intézték el a házigazdákat. Ráfért már ez […]
error: Content is protected !!