Tizenegyig számolt a Patak

Gabi

Edzőmeccsen nem ismert kegyelmet a bajnoki ellenfelet kiütő csapat.

Vasárnap előkészületi találkozón találkozott két nyugati megye hármas társulat, a Nagyoroszi a Patakot fogadta. A vendégek nem sokat teketóriáztak, egy félidő alatt eldöntöttek mindent, végül pedig igazi gálát bemutatva, tizenegy-egyes arányban múlták felül házigazdáikat.

Felkészülési mérkőzés:

Nagyoroszi HBB SE-Patak SE 1-11 (1-4)

Nagyoroszi, zárt kapuk mögött.

Nagyoroszi HBB SE: Csari – Vig, Garazsi D., Makrai, Varga R. – Pál L., Kovács P., Virág (Busai), Vasas – Brinyiczki (Baranyi Á.), Bander. Edző: Garazsi József.

Patak SE: Pincze (Oláh R.) – Szabó Z., Simó, Horváth B., Kürtössy – Várhegyi, Paulicsek (Faludi) – Majer, Krausz, Németh – Bogdány. Edző: Bella Sándor.

Gól: Bander, ill. Bogdány (4), Németh (2), Majer (2), Faludi, Kürtössy, Krausz

Garazsi József: Két és fél hónap szünet után, új emberekkel, mindennemű edzés nélkül csaptunk bele a lecsóba a bajnokesélyes és listavezető Patak ellen. Csak az volt a lényeg, hogy mozogjunk és az újak kicsit szokják a többieket. Szakmai oldalról nem lehet értékelni a meccset. Hiába játszottunk volna gyengébb csapattal, akkor sem futottunk volna többet vagy kevesebbet, ugyanilyen rosszul játszottunk volna. A Patak jól futballozott, bár vasárnap tőlünk nem volt nehéz jobban játszani. Nekünk nagyon sokat kell javulnunk, például fizikálisan is. Az a baj, edzésre nem jönnek a fiúk, pedig már az is nagy dolog lenne, ha egy héten legalább egyszer összejönnénk, egy idő után meglátszana. Én pedig nem fogom azt mondani nekik, hogy egyénileg járjanak el futkározni. Vasárnap bajnokit játszunk az Őrhalommal, aztán jön két edzőmeccs. Az első négy-öt mérkőzésünk megint arra fog elmenni, hogy formába lendüljünk. Nehéz lesz ez a tavasz! Mindig csak gyengülünk.

Bella Sándor: – Kellemetlen, nyirkos időben, egy eléggé mély talajon, hetven százalékban meg tudtuk valósítani azokat, amiket látni szerettem volna. Jó volt visszalátni a játékban, hogy a csapat betartja a megbeszélteket és fegyelmezetten teszi a dolgát. Sok volt a futás, a helyezkedés, figyeltük egymást és nagyon sokat ment a zsuga, így nem meglepő, hogy a végére elfáradt a csapat. Bízom benne, hogy a továbbiakban nagyobb létszámot is tudunk majd produkálni, mert van még min csiszolni.

Next Post

Erősödött a Diósjenő

A határon túlról csatlakozott két labdarúgó a megye egyes tabellán minél feljebb vágyódó csapathoz. A megye egyes mezőnyben szereplő Diósjenő azon kevés nógrádi alakulatok egyike, amely már nekivághatott a tavaszi szezonnak. Múlt szombaton három-egyes sikert ért el Palotáson nyerni tudó gárda. Időközben hivatalossá vált, a további küzdelmek előtt tovább erősödött […]
error: Content is protected !!