Nehézség nélkül aratott újabb győzelmet a Patak

Gabi

Egy félidő alatt döntöttek a vendégek Ipolyszögön.

Az elmúlt hétvégén Ipolyszögön volt jelentése a Pataknak a nyugati megye háromban. Esélyesként várhatták a tizennegyedik körben esedékes párbaj kezdősípszavát a vendégek, de azért nem feltétlenül mehettek biztosra.

Maradjunk annyiban, tükörsima lett a vége. Nem ismertek pardont a látogatók, már a tizedik percben betaláltak, majd mentek tovább, remek focit bemutatva pedig öt ízben is megrezgették a hálót a szünetig, egyúttal eldöntve minden érdemi kérdést.

A fordulást követően is jobbak voltak a patakiak, ettől függetlenül mégsem tudták már mattolni becsülettel harcoló vetélytársuk hátsó alakzatát. A mérkőzés utolsó szakaszában legalább a szépítés összejött a lelkes hazaiaknak, így öt-egyes arányban maradtak alul.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 14. forduló: 

Ipolyszögi SE-Patak SE 1-5 (0-5)

Vezette: Kalmár P. (ifj. Szakal T., Rácz D.)

Ipolyszögi SE: Tóth Z. – Jakus (Maglódi, 46.), Tóth G., Keresztes, Nagy Á. (Kárdási E., 67.) – Kárdási J. (Muladi, 46.), Tóth Á., Bache, Pataki – ifj. Trepinszki, Takács (Bognár, 65.). Játékos-edző: Takács Gergely.

Patak SE: Oláh R. – Szabó Z., Simó, Csókási, Kürtössy (Molnár, 46.) – Várhegyi, Paulicsek – Oravecz, Faludi, Németh – Bogdány. Edző: Bella Sándor.

Sárga lap: Nagy Á., Tóth Z., Jakus, Tóth Á., ill. Faludi, Kürtössy, Bogdány

Gól: Kárdási E. (72.), ill. Oravecz (10.), Bogdány (17.), Faludi (21.), Németh (22.), Oravecz (29.)

Jók: Tóth Z., ill. Oláh R., Simó, Csókási

Takács Gergely: – Elég faramuci héten vagyunk túl. Vállalod, nem vállalod, játszol, nem játszol, ezt hallottad egész héten! Mi természetesen játszunk, amíg van kivel, nem az eredmény miatt, hanem mert szeretjük ezt a sportot, szeretünk együtt lenni, szeretünk focizni! Tudtuk, hogy az osztály legjobb csapata lesz az ellenfelünk, de meg sem fordult a fejünkben, hogy ne játsszunk, az eredmény számunkra sokadlagos tényező. Ennek rendje és módja szerint a meccs már az első félidőben eldőlt, hiszen a vendégek rúgtak egy ötöst a szünetig. A fordulás után is megvoltak a helyzeteik, de kapusunk ihletett formában védett. Az eredményen csak kozmetikázni tudtunk, hogy ne legyen csúfos a vége. Legjobban a játékvezető hölgyet sajnáltam, mert a két asszisztense nem tudta megugrani a nem túl magas lécet, és sokszor megégették őt a téves ítéleteikkel! Sportszerű meccsen, megérdemelt vendégsiker született.

Bella Sándor: Egy félidő, azon belül is tizenkilenc perc elég volt ma, hogy a lényegi kérdéseket le rendezzük az Ipolyszög ellen. Kombinatív futballt játszva korán vezetést szereztünk, és a harmincadik percben már öt találatnál tartottunk. Nagy kedvvel, fegyelmezetten, és ami nagyon fontos, eredményesen játszottunk. A szünetben semmi rendkívüli dolog nem történt, így számomra teljességgel érthetetlen, és felfoghatatlan, hogyan tudtuk leamortizálni azt, amit az első félidőben felépítettünk? Ez számomra rejtély. De a lényeg, hogy újabb három ponttal gazdagodtunk! Sportszerű mérkőzés volt, további sok sikert az Ipolyszög csapatának!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Élő videós közvetítés a BSE-Eger meccsről

Egyenes adásban követheti az NB III-as mérkőzést.
error: Content is protected !!