Felnőtt együttest tréfált meg a Pásztó U19

Gabi

Négy gólt szerezve győzött Felsőtoldon Kerekes Lóránt együttese.

Vasárnap gyakorló meccsen futott össze a keleti megye hármas Felsőtold és a megyei U19-es mezőny Keleti-csoportjában éllovas Pásztó. Ugyan a hazaiak kezdték jobban az edzőmérkőzést, a vendégek még a szünet előtt fordítottak, végül pedig négy-egyes arányban győzték le felnőtt ellenfelüket.

Felkészülési mérkőzés:

Cserhát TSE Felsőtold-Kölyökfoci SE Pásztó U19 1-4 (1-3)

Felsőtold, zárt kapuk mögött.

Cserhát TSE Felsőtold: Figura G. (Szentgyörgyi) – Imre Cs., Balázs (Kucsik), Ludányi, Tóth P. (Buda) – Nyirjei, Maksó (Szalkai), Hucskó, Figura F. – Rátóti, Ambrus. Játékos-edző: Nyirjei András.

Kölyökfoci SE Pásztó: Brunda Márk – Hegyi, Varga A., Kelemen M., Brunda Máté – Kelemen K., Koós – Sárközi R., Odler, Sisák – Kivés. Csereként léptek pályára: Kovács A., Kanyó, Vas, Nagy, Sárközi P., Kutka, Baranyi, Aliance. Edző: Kerekes Lóránt.

Gól: Ambrus, ill. Varga A. (2), Kivés, Odler

Nyirjei András: Az edzőmérkőzés lényege az volt, hogy együtt legyen a csapat, mozogjunk, focizzunk egyet. Ez jól sikerült, az eredmény ilyenkor csak másodlagos. Nehéz talajon, a fiatalokból álló csapat jobban érvényesült, bár mi szereztünk vezetést, a pásztóiak egyre inkább fölénk kerekedtek. A helyzetek itt is-ott is megvoltak. Jó csapat a Kölyökfoci együttese, sok sikert nekik a továbbiakban!

Kerekes Lóránt: – Jó volt újra nagy pályán lenni, de a talaj mindkét csapat játékára rányomta a bélyegét. Van még hova fejlődnünk, hogy elérjük céljainkat. Köszönjük a vendéglátást és sok sikert kívánok a felsőtoldi barátaimnak!

Next Post

Három nógrádi csapatot is csúnyán elvertek

A Nógrádsáp, a Legénd, illetve a Kétbodony szenvedett többgólos vereséget. Három nyugati megye hármas gárda is nem túl eredményesre sikeredett gyakorló meccsen volt érdekelt a múlt hétvégén. Mindegyik csapatot Pest megyei rivális hagyta alaposan helyben. A Legénd az említett régió másodosztályú U19-es mezőnyében szereplő Galgagyörk U19-es társulatától kapott ki, míg […]
error: Content is protected !!