Parádés diadalt aratott a Karancskeszi

Gabi

A második helyen álló Ipolytarnócot intézte el az alsóházi együttes.

Múlt szombaton Karancskeszin volt jelenése az Ipolytarnócnak a keleti megye háromban. Toronymagas favoritként várhatták a kezdősípszót a második helyen álló vendégek, nem volt benne a levegőben, hogy megtáltosodhat ellenfelük.

Jól is kezdtek a látogatók, hamar betaláltak, örömük viszont tiszavirág-életűnek bizonyult. Negyedóra elteltével már a hazaiak vezettek. Felvették a kesztyűt a karancskesziek, szemmel láthatóan nagy akarással tettél a dolgukat. Próbálkozott a másik oldal is, az eredmény viszont már nem módosult a pihenőig.

A második felvonásban Budveszel révén hamar növeltél lépésfórjukat a házigazdák, majd a játékrész derekán a triplázó Baloghnak köszönhetően le is zárták az érdemi kérdéseket. Végül négy-egyes diadalt értek el a vendéglátók, akik finoman szólva is jócskán leforrázták riválisukat. A lefújást követően is történt esemény, ugyanis a győztes társulat két emberét is kiállította a sípmester.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 18. forduló:

Karancskeszi KSE-Ipolytarnóc SE 4-1 (2-1)

Karancskeszi, zárt kapuk mögött. Vezette: Varga P. (Strehó E., Szabó T.)

Karancskeszi KSE: Puporka – Dienes G., Dienes A., Bíró, Orsós (Budveszel, 46.)(Horváth A., 85.) – Harmat (Nagy B., 85.), Tátrai, Lantos, Rimai N. (Boros, 82.) – Rimai R., Balogh. Játékos-edző: Boros Balázs.

Ipolytarnóc SE: Illefalvi – Dienes G. (Gál I., 75.), Földi (Oláh A., 32.), Gál Á., Kiss Sz. – Molnár (Gál A., 77.), Líber, Ökrös, Ruzsinszki – Kis P., Oláh T. Játékos-edző: Gál Ádám.

Sárga lap: Balogh, Budveszel, Dienes A., ill. Oláh A., Kiss Sz.

Piros lap: Rimai N., Rimai R. (mindketten a lefújás után, Karancskeszi KSE)

Gól: Balogh (10., 14., 69.), Budveszel (54.), ill. Ökrös (8.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Boros Balázs: – Először is, ha így tudunk játszani, akkor miért nem vagyunk képesek minden meccsen ilyen tűzzel és akarattal focizni? Ha így állnánk hozzá a mérkőzésekhez, ott lennénk a legelején, de sajnos nem. Remélem, ez most már változik. A lefújás után a játékvezető kiállította két játékosomat. Egy edző viszont a játékosát védi, ezért el kell mondanom, hogy szerintem az egész meccs alatt provokáló módon, nagyképűen vezetett. Amit mondott a játékvezető, én nem hallottam, de ez kihozta a fiúkat a sodrából. “Ha nem tetszik, el kell menni sakkozni.” Ebből indult ki minden. Szerintem, ha játékvezető vagyok, nem kellene provokálni a játékosokat! Az sem kellett volna tenni, amit a játékosaim csináltak, de a játékvezetőnek sem kellett volna így viselkedni! További sok sikert a ‘Tarnócnak! Hajrá, ‘Keszi!

Gál Ádám: – Elsősorban gratulálok a Karancskeszi csapatának! Teljes mértékben megérdemelték a győzelmet. Nagyon el kell gondolkozni, hogy van-e így értelme a folytatásnak. Hétről-hétre egy nagy nulla a hozzáállás! Bízom benne, hogy ez a vereség észhez térít minket és fel tudunk állni ebből a nagy gödörből. Ehhez viszont minden játékosnak 180 fokos fordulatot kell vennie!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Otthonában tudott nyerni a Keszeg

Az Ipolyszögöt gyűrte le Miklián Norbert együttese. Az előző hétvége vasárnapján az Ipolyszögöt fogadta a Keszeg a nyugati megye háromban. Nem volt esélyese a huszonkettedik körben esedékes meccsnek, kiegyenlített viaskodásra volt kilátás. Szemszögükből kellőképpen megadták az alaphangot a házigazdák, már a nyitónegyedórában megrezgették a hálót Murcsik Tamásnak köszönhetően. Kevesebb, mint […]
error: Content is protected !!