Parádés diadalt aratott a Cered

Gabi

Radics István csapata idegenben tréfálta meg az előzetesen egyértelmű esélyesnek számító Varsányt.

Az előző hétvégén a biztos siker reményében fogadta a Ceredet a Varsány a keleti megye háromban. Nem volt benne a pakliban, hogy borulhat a papírforma a tizedik forduló keretein belül sorra kerülő találkozón.

Ehhez képest remekül kezdtek az előzetesen lesajnált vendégek, hiába azonban a helyzetek, mégis ellenfelük került előnybe az első negyedóra után.

Nem lankadtak azonban a látogatók, aminek köszönhetően már a szünetre úgy mehettek, hogy ők vezetnek. Előbb Oláh Flórian, majd Radics Dávid vette be a kaput.

A fordulást követően akár növelhették is volna fórjukat a cerediek, míg azonban ők kihagyták tizenegyesüket, az ellentámadásból egyenlített a másik oldal, nyílt kérdésekkel jöhetett tehát a hajrá.

Az utolsó percekben aztán jött a hidegzuhany a házigazdák részére, Tomon Zsolt szállította a csattanát, három-kettes sikert aratott idegenben Radics István finoman szólva sem kis bravúrt végrehajtó legénysége.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 10. forduló:

Varsány SE-Cered VSE 2-3 (1-2)

Vezette: Szász K. (Hepp D.)

Varsány SE: Baráth – Suki (Takács R., 66.), Puszta, Csizmadia, Király A. (Sporner, 56.) – Király Sz. (Mócsány G., 58.), Báránkó, Hegedűs, Imre Z. – Havasi, Takács G. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Cered VSE: Bíró – Török, Szomor K., Radics I., Cseri (Pál M., 70.) – Tomon, Hajdu, Szomor Sz., Oláh F. – Bolla, Radics D. Játékos-edző: Radics István.

Sárga lap: Csizmadia

Gól: Havasi (16.), Takács G. (61.), ill. Oláh F. (35.), Radics D. (45.), Tomon (87.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Báránkó Gábor: – Sikerült megszerezni a forduló meglepetése címet! Az elmúlt hetekben nagyon leadta a csapat, már a múltkor is nagy küzdelemben sikerült egy pontot elhozni “idegenből”! A hétközi “edzést” sem látogatja a csapat nagy része, folyamatosan késői beesések vannak meccs előtt, szóval vannak bajok, a hozzáállás! Egész meccsen akaratgyenge teljesítmény nyújtottunk! Vezetést szereztünk az elején, aztán hamar fordított a Cered. Ismét volt egy kapusbravúr, Baráth fogott egy tizenegyest, aminek a felszabadításából kiharcoltunk egy büntetőt, amivel döntetlenre hoztuk a mérkőzést. Ekkor volt egy kis tűz és akarás a csapatba. A végen nem voltunk koncentráltak, és egy bedobásból megszerezték a vezető gólt a vendégek. Megérdemelten nyertek, mert ők sokkal jobban akarták a győzelmet! Üzenem a csapatnak, ha dobogón szeretnénk végezni, ezzel az elmúlt hetek hozzáállása nagyon kevés lesz!

Radics István: – Tizenkét fő mezőnyjátékossal érkeztük Varsányba, de tudtuk, hogy mindent bele kell adni, hogy ne vesztesen hagyjuk el a pályát, mert akkor nagyon leszakadtunk volna a mezőnytől. Így próbáltuk a első perctől kezdve letámadni őket a saját térfelükön, ami jó is sikerült, tíz perc elteltével már három ziccert hibáztunk. Aztán jött egy eladott labda, amiből gólt kaptunk, pedig ez nem volt benne a játékunkban, de ilyen a foci . Nem adtuk föl és gyorsan egyenlítettünk, majd a vezetést is megszereztük. Utána egy szép akció végén sikerült tizenegyest kiharcolni. Itt el is dőlhetett volna a meccs, de sajnos elhibáztuk, a kipattanót követő ellentámadásból pedig ellenünk is büntetőt ítéltek, amivel iksz lett. A végén viszont egy gyors támadás végén behúztuk a harmadik gólt, így meglett a várt győzelem. Igaz, ezt csak én vártam és bíztam benne. A többiek nem. Most azonban minden játékos, aki a pályán volt, száztíz százalékot nyújtott. Ez így nagyon szép eredmény lett, ezért gratulálok a fiúknak! Sok sikert a Varsánynak.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nem hibázott a Tereske

Hét góllal tömték ki a Csitárt a jó formában lévő házigazdák. Múlt vasárnap toronymagas favoritként fogadta a Csitárt a Tereske a nyugati megye háromban. Gyakorlatilag csak lehetett kérdés a tizedik fordulóban lejátszott meccset megelőzően, hogy hány góllal nyernek a közvetlen élbolyhoz tartozó házigazdák. Negyedóráig tartották magukat a teljes mértékben védekezésre […]
error: Content is protected !!