Otthon gyűjtött újabb pontokat a Cered

Gabi

Nem termett babér a Nógrádsipeknek.

Az előző hétvégén a Nógrádsipeket fogadta a Cered a keleti megye hármas bajnokság kilencedik körében. A kezdősípszót megelőzően változatos mérkőzésre számíthattunk, bár azért otthonukban esélyesnek tűntek a házigazdák.

Jobban indították a párbajt a vendégek, hiába jutottak el azonban lehetőségekig, elrontották azokat. Ezzel szemben a hazaiak nem teketóriáztak és az első félidő derekán előnybe kerültek.

A szünetig már nem esett gól, majd egy darabig a második etap elején is próbálkoztak a látogatók, nem tudták viszont bevenni a kaput. Aztán a játékrész felénél megint megrezgették a hálót a cerediek, egyúttal pedig le is rendezték a pontok sorsát. Hamarosan pedig kiderült, már nem módosult az állás, kettő-nullás sikert aratott Radics István legénysége.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 9. forduló:

Cered VSE-Doboskút SK Nógrádsipek 2-0 (1-0)

Vezette: Strehó E. (Hepp D., Berki A.)

Cered VSE: Bíró – Török, Szomor K., Kovács D., Cseri – Tősér, Hajdu (Radics I., 80.), Szomor Sz. (Pál M., 73.), Oláh F. – Bolla, Tomon (Radics D., 50.). Játékos-edző: Radics István.

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. – Végh F., Oláh B., Erki, Németh – Petrovics, Mizser, Percze, Sárközi – Varga F., Sámuel G. (Végh P., 22.). Edző: Csordás Tibor.

Sárga lap: Hajdu, Szomor Sz., Török, Cseri, ill. Percze, Varga F.

Gól: Tomon (20.), Török (64.)

Jók: Cseri, Hajdu, Török, Tomon, ill. Percze, Oláh B.

Radics István: – Jó játékvezetés mellett, egy jó csapatott sikerült megvernünk, és ami a legfontosabb, nem kaptunk gólt. Igaz, most minden játékosom itt volt, így azért könnyebb focizni. Gratulálok a csapatnak, sok sikert az ellenfélnek. Mielőbbi gyógyulást Kovács Bélának, várunk vissza!

Csordás Tibor: – Továbbra is létszámgondokkal küzdünk. Igaz, a két eltiltott visszatért. Ettől függetlenül jól kezdtük a mérkőzést. Voltak helyzeteink, de még az üres kapuba sem tudtunk betalálni. Rá két percre pedig megszerezték a vezetést a hazaiak egy szabadrúgásból. Utána sok volt a szabálytalanság mindkét oldalon. Igazából nem alakult ki folyamatos játék. A második félidő elején is akadtak helyzeteink, de csak kapufáig jutottunk, a mai nap nem sikerült gólt rúgnunk. A hazaiaknak voltak cseréi, és jobban is futballoztak, mi pedig nagyon elfáradtunk. Újabb három játékosunk sérült meg. Minél előbbi gyógyulást nekik! Nagyon nehéz helyzetben vagyunk. 

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Egy félidő alatt döntött az Érsekvadkert II

Az öt gólt beszedő Keszeggel bántak el a hazaiak. Az előző hétvégén a Keszeget fogadta a nyugati megye három aktuális idényében még veretlen Érsekvadkert kettő. A házigazdák számítottak a kilencedik körben esedékes mérkőzés egyértelmű favoritjának. Remekül is indította a csörtét az esélyesebb oldal, negyedóra elteltével már két góllal vezetett Gubik […]
error: Content is protected !!