Otthonában tudott nyerni a Keszeg

Gabi

Az Ipolyszögöt gyűrte le Miklián Norbert együttese.

Az előző hétvége vasárnapján az Ipolyszögöt fogadta a Keszeg a nyugati megye háromban. Nem volt esélyese a huszonkettedik körben esedékes meccsnek, kiegyenlített viaskodásra volt kilátás.

Szemszögükből kellőképpen megadták az alaphangot a házigazdák, már a nyitónegyedórában megrezgették a hálót Murcsik Tamásnak köszönhetően. Kevesebb, mint fél óra elteltével már kettővel ment Miklián Norbert legénysége Gombos jóvoltából, nem igazán tudott megújulni a másik oldal.

A térfélcserét követően tovább nőtt a csapatok közötti különbség, Terjék is beköszönt. Ugyan hamarosan szépítettek az ipolyszögiek, ez már nem osztott, nem szorzott, a további felzárkózás elmaradt. Három-egyes arányban győztek a hazaiak.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 22. forduló:

Keszegi SE-Ipolyszögi SE 3-1 (2-0)

Keszeg, zárt kapuk mögött. Vezette: ifj. Szakal T. (Rácz D.)

Keszegi SE: Rojkovics G. – Turcsán, Murcsik T. (Pistyúr, 59.), Cseri (Mezei, 59.), Gyurina (Terman, 75.) – Terjék (Lestyán, 74.), Murcsik P., Kovács L., Muszta – Belencsák, Gombos. Edző: Miklián Norbert.

Ipolyszögi SE: Selymes – Maglódi K. (Kárdási E., 56.), Tóth Á., Keresztes, Tóth G. – Bognár, Maglódi G., Tóth Z., Bache – Takács, Kárdási J. (Dudás, 76.). Játékos-edző: Takács Gergely.

Sárga lap: Cseri

Gól: Murcsik T. (12.), Gombos (29.), Terjék (52.), ill. Bache (57.)

Jók: az egész csapat, ill. Selymes (a mezőny legjobbja), Tóth Z.

Miklián Norbert: – A mérkőzés nagy részét sikerült irányítanunk, korai gólok után nyugodtabban játszhattunk. Az ipolyszögi csapatnak további sok sikert kívánunk.

Takács Gergely: – Kereshetnénk kifogásokat, a mély talajra és a hiányzókra is foghatnám a vereségünket, de semmi értelme, hiszen a lelkiismeretünkkel nekünk kell elszámolni! Be kell ismernünk, hogy a hazaiak megérdemelten nyertek, sőt ha kapusunk nem véd ilyen jól, akkor sokkal nagyobb is lehetett volna a különbség. A játékvezető páros kitűnően látta el a rá szabott feladatot, szinte hiba nélkül vezették a mérkőzést.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Videós értékelések a DVTK II-BSE mérkőzésről

A hazaiak mestere mellett a nógrádi csapat megbízott edzője állt kameránk elé a lefújás után. Szerdán korábban elhalasztott mérkőzést pótolt be a BSE az NB III Keleti-csoportjában. A Diósgyőr tartalékcsapatához látogattak az Ipoly-partiak. Végül egyetlen gól döntötte el a meccset, ami az első félidőben esett. A második felvonásban hiába próbálkozott […]
error: Content is protected !!