Öt gólig jutott a Bernece

Gabi

A Nógrádsápot ütötték ki a hazaiak.

Múlt vasárnap a Nógrádsápot fogadta a Bernece a nyugati megye háromban. Egyértelmű esélyesként várhatták a kezdősípszót a javítás reményében ringbe szálló hazaiak, nehéz menet elébe nézett a másik oldal.

A labda útjára indulása után egy darabig tartották magukat a látogatók, az első félidő derekán viszont kapituláltak, majd lélektanilag a legrosszabbkor, éppen a második játékrész derekán. Ekkor végleg eldőlt a meccs.

Hamarosan a triplázó Busai büntetőjével már hárommal vezettek a házigazdák, majd ugyan a becsülettel harcoló vendégek szépítettek, a mérkőzés utolsó szakaszához érve még kétszer beköszöntek a berneceiek, akik sima, öt-egyes arányú győzelemre tettek szert.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 19. forduló:

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)-Nógrádsáp SE 5-1 (1-0)

Kemence, zárt kapuk mögött. Vezette: Szemesi Zs. (Szűcs M.)

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Bugány (Marót, 70.), Tóth M. (Gulis, 61.), Repiczki (Sasvári, 61.), Sági (Együd, 58.) – Gáspár Zs., Dombi, Molnár, Petényi (Imre F., 53.) – Gáspár E., Busai. Megbízott edző: id. Esztergomi Zsigmond.

Nógrádsáp SE: Tar – Urbán Zs., Lepsényi, Gombos, Baltringer – Réczi, Ollé, Petró, Sallai- Mezei (Foltin, 13.). Edző: Hanusz Péter.

Sárga lap: Együd, ill. Baltringer, Lepsényi, Gombos

Gól: Busai (26., 46., 52.), Dombi (70.), Marót (74.), ill. Tar (61.)

Jók: Bugány, Dombi, Gáspár E., ill. Ollé, Petró, Gombos

id. Esztergomi Zsigmond: – Fagyott levegőben, de nagy elszántsággal kezdtük a támadásainkat. Pár ígéretes helyzet után szép góllal vezetést szereztünk. A jól védekező ellenfél pár kontrával jelezte, nem adta fel. Szünetben kicsit átszerveztük a dolgokat, mindenki megértette a követendőt. Ez rögtön eredményezett két gólt. A cserék is tettek a sikerhez, ilyenkor látni, a padon is jók ülnek. A sportszerű játék és a játékvezetés élvezetessé tette a mérkőzést.

Hanusz Péter: – Szinte pont tizenegyen voltunk. Mezei Peti sajnos hamar megsérült. Az első félidőben még tartottuk magunkat, ki-ki meccs volt, de a második félidőben egy picit összeestünk, kiváló támadójuknak köszönhetően pedig növelte előnyét ellenfelünk, így felülkerekedtünk rajtunk a hazaiak. Megint egyéni hibákból kaptuk a gólokat. Vérlázító számomra, hogy nem tudunk odafigyelni.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Remek skalpot gyűjtött a Kazár

Az Ipolytarnóc ellen aratott szép diadalt Koncsik László csapata. Az előző hétvége szombatján Kazárra volt hivatalos az Ipolytarnóc a keleti megye háromban. Esélyesként vághattak neki a tizennyolcadik fordulóban esedékes viaskodásnak a vendégek, sejthető volt azonban, hogy rágós falatnak fognak bizonyulni az egy körrel korábban is meglepetést szerző házigazdák. Ugyan egy […]
error: Content is protected !!