A Csitár és a Dejtár gyűjtötte a legkevesebb sárgát a nyugati megye háromban

Gabi

A Legénd jár a legtöbb figyelmeztetésénél, már négy kiállítása van a Kétbodonynak.

Jelenleg még a nyugati megye hármas mezőnyben is téli pihenőjüket töltik az együttesek. A szünet remek alkalom arra, hogy megnézzünk egy-két érdekes statisztikai mutatót, mint például a különféle mérkőzés közbeni büntetések csapatonkénti eloszlását. Mint az alábbiakban látható, eddig a Csitár és a Dejtár szedte össze a legkevesebb figyelmeztetést a bajnokságban, a legtöbb sárga kártyánál pedig a Legénd tart. A kiállítások tekintetében egyelőre a Kétbodony viszi a prímet, a maga négy piros lapjával. Lássuk a két táblázatot!

A Megyei III. osztály Nyugati-csoportjának csapatonként összegyűjtött sárga lapok száma a 2020/2021-es szezon már lepergő részében:

A piros lapok eloszlása:

Next Post

Január 15-től beindult a téli átigazolási időszak

Egy hónapon keresztül válthatnak klubot a játékosok. 2021. január 15-én kezdetét vette a téli átigazolási időszak. Korosztályoktól függetlenül, egészen 2021. február 14. éjfélig válthatnak klubot a felnőtt és utánpótlás focisták a labdarúgás és futsal szakágakban, amennyiben persze az átvevő egyesület az alábbiakban szemrevételezhető működési költségtérítés táblázat alapján egyezségre jut az […]
error: Content is protected !!