Megszerezte idénybeli első pontját a Nógrádsáp

Gabi

Az utolsó percekben csúszott ki a győzelem a Nagyoroszi kezéből.

Az előző hétvégén Nógrádsápra volt hivatalos a Nagyoroszi a nyugati megye háromban. A vendégek voltak a tizenkettedik körben lepergő mérkőzés esélyesei, a forduló előtt még csak pontot sem szerzett a másik oldal.

Ehhez képest abszolút méltó vetélytársként küzdöttek a házigazdák, nem adták olcsón a bőrüket. Fél óra elteltével meg is szerezték a vezetést a házigazdák, de még a szünet előtt egalizált ellenfelük, így fej-fej mellett fordulhattak a résztvevők.

A második felvonásban elrontott helyzetek után előnybe kerültek a látogatók, majd akár el is dönthették volna a meccset, de büntetőt rontottak. A véghajrában járva aztán tizenegyesből egyenlíttek az apait-anyait beleadó ‘sápiak, kiénekelve a sajtot riválisuk szájából, egyúttal pedig zsebre tehették idénybeli első bajnoki egységüket.

A kettő-kettővel befejeződő összecsapást követően is történt említésre méltó esemény, a nagyorosziak mestere, Garazsi József ugyanis szövegelésért piros lapot kapott.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 12. forduló:

Nógrádsáp SE-Nagyoroszi HBB SE 2-2 (1-1)

Vezette: ifj. Szakal T. (Pál A.)

Nógrádsáp SE: Miklián – Horváth I., Német, Sallai, Tar – Baltringer (Moravetz, 46.), Ollé, Urbán (Csámpai, 71.), Kovács P. (Lepsényi, 46.) – Barnoki, Kovács N. Edző: Hanusz Péter.

Nagyoroszi HBB SE: Brinyiczki – Horváth K., Makrai, Garazsi D., Kovács P. – Kupecz N. (Vasas, 61.), Sarnyai (Jónás R., 67.), Kupecz K., Pintér – Varga R., Vig (Bander, 59.). Edző: Garazsi József.

Sárga lap: Tarr, ill. Makrai, Kupecz N., Kupecz K., Jónás R.

Piros lap: Garazsi J. (a lefújás után)

Gól: Horváth I. (31.), Moravetz (89.), ill. Sarnyai (40.), Kupecz K. (74.)

Jók: az egész csapat, ill. Kupecz K.

Hanusz Péter: Úgy zajlott a mérkőzés, hogy végig ki-ki meccs volt. Jó néven vettem, hogy az utolsó percig küzdöttek-hajtottak a játékosaim. A forduló előtt nulla ponttal rendelkeztünk, most viszont mindenki kitette a tudását az ablakba. Remélem, most már egységessé válunk. Itt nem sértődik meg senki, mindenki csinálja a dolgát, ami nagyon pozitív dolog. Ezért gratulálok a csapatnak, és köszönöm, hogy a játékosaim! Hosszú távon szeretnénk ezt minél jobban fölturbózni. Gratulálok Kupecz Norbi barátom csapatának is, úgy érzem, végig egyenrangú ellenfelek voltunk, egy nagyon jó ellenféllel szemben. Csak így tovább nekik is!

Garazsi József: – Két, szebb napokat megélt csapat küzdelmét láthatták a nézők. Megint siránkozhatnék a hiányzók miatt, a szombati munkanap miatt csúszással, kettő órakor kezdtük a mérkőzést. Én is dolgoztam. Rengeteg helyzetet hagytunk ki az első félidőben, még ilyen játékkal is nyernünk kellett volna. A nem megfelelő összpontosításnak egy kihagyott tizenegyes is lett a vége a részünkről. Az ellenfél pedig az utolsó percekben belőtt egy büntetőt, ami nagyon érdekes körülmények között született meg. Ez megint olyan eredmény, hogy oda ajándékoztunk egy pontot a korábban pont nélküli Nógrádsápnak. Sok jót nem tudok mondani, de ebbe most nem akarok belemenni. Van még négy meccsünk, amiket le kell játszani. Voltak terveim erre a szezonra, hol végzünk, ettől pedig jóval előrébb vártam a társaságot. Amíg viszont a játékosok nem tudnak azonosulni a mérkőzésekkel, és nem ez jelenti számukra a fő attrakciót, a legfontosabb dolgot az ő életükben hétvégenként, addig ilyen eredményeket fogunk elérni. Most nem akarok belemenni egy-egy játékosom elemzésébe, de csak három-négy olyan emberem volt, akin úgymond lehetett látni, hogy akar valamit, és azt nyújtotta, amit elvárok. Természetesen ez nem mindig sikerült, de nem is ezért vagyok bosszús, hanem azért, amikor langyosak vagyunk. Ez megint kijött, a párharcokat elveszítettük. A játékvezetésről mindent elmond, hogy nem óhajtok vele foglalkozni. Szerintem ez beszédesebb mindennél!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Újabb pontokat gyűjtött az Ipolytarnóc

Az Ecseggel is elbántak a jó ideje veretlen hazaiak. Az elmúlt hétvégén az Ecseget fogadta az Ipolytarnóc a keleti megye háromban. Favoritként várhatták aktuális fellépésüket a jó szériában állomásozó házigazdák, előzetesen nem volt benne a meglepetés lehetősége ellenfelük részéről. Eléggé álmoskásan vágtak neki a csörtének a házigazdák, aminek meg is […]
error: Content is protected !!