Nemes köszöntés színezte a Kétbodony-Legénd bajnokit

Gabi

A hazai csapat rutinos játékosát, a születésnapos Filiczki Jánost ünnepelték meg nem rendhagyó módon.

Az előző hétvégén a Legéndet fogadta a Kétbodony a nyugati megye háromban. A huszadik fordulóban lejátszott mérkőzésen kettő-nullra nyertek a házigazdák. Nem a végeredmény miatt maradt azonban emlékezetes a találkozó, hanem egy egyáltalán nem mindennapi ceremónia miatt.

Az 55. percben járt a meccs, amikor megünnepelték a hazaiak korelnök futballistáját, az aznap 55 esztendős Filiczki Jánost. A gesztus ötletgazdájának, Doman Antalnak a kérésének eleget téve, a játékvezető az említett időben megállította az összecsapást, majd a rutinos védő került a középpontba, ajándékokkal is kedveskedtek a sokat látott labdarúgónak, aki vélhetően egy életre az emlékezetébe véste a múlt vasárnap délután történteket.

Egy videó felvétel az eseményről:

Next Post

Fontos információk derültek ki a Mol Magyar Kupáról

A következő kiírásban a megszokottól több Nógrád megyei csapat képviseltetheti majd magát az országos főtáblán. Múlt pénteken befejeződött az aktuális Megyei Kupával kapcsolatos nevezési időszak. Mint arról korábban beszámoltunk, ettől az évtől kezdve ismét az említett sorozat segítségével juthatnak ki a Mol Magyar Kupa országos főtáblájára a nógrádi gárdák. Mint […]
error: Content is protected !!