Nem hibázott a Patak

Gabi

Hat góllal tömte ki az Egyházasdengeleget Bella Sándor csapata.

A múlt hétvégén az Egyházasdengeleget fogadta toronymagas favoritként a Patak a nyugati megye hármas bajnokság tizenegyedik fordulójában. Az esélytelenek nyugalmával várhatták a kezdősípszót az idegenbe valamiért egyébként is vékony létszámmal útra kelő látogatók.

Remekül vágtak neki a meccsnek a házigazdák, Szabó László révén már a nyolcadik percben betaláltak. Ezt követően csordogált a párbaj, meddő fölényben focizgatott Bella Sándor nem sziporkázó legénysége. Aztán az első fél óra leteltéhez közeledvén Paulicsek egy hatalmas távoli bombával növelte övéi előnyét. Még a szünet előtt tovább nőtt a gárdák közötti különbség, így gyakorlatilag hamar el is dőlt minden.

A második felvonás elején rögtön kapituláltak a kapura veszélytelen vendégek, majd hamarosan jött az ötödik döfés is. Tovább poroszkált az izgalmakban finoman szólva sem bővelkedő csörte, mígnem már a hajrához érve a Bogdányhoz hasonlóan duplázó Burai tizenegyesből alakította ki a papírforma győzelmet elérő együttese hat-nullás sikerét jelentő végeredményt.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 11. forduló:

Patak SE-Egyházasdengeleg FE 6-0 (3-0)

Vezette: Urbán V. (Kiss D.)

Patak SE: Oláh R. (Szekeres, 46.) – Mócsány, Csókási, Paulicsek – Oravecz, Várhegyi, Faludi (Simó, 74.), Németh – Burai, Bogdány, Szabó L. (Kürtössy, 74.). Edző: Bella Sándor.

Egyházasdengeleg FE: Mlinárcsek G. – Gyurik B., Pete, Báthy, Gyurik P. – ifj. Berkes (Bacskai, 75.), Szarvas, Jessin, Mlinárcsek Z. – Franka, Liptai. Edző: id. Berkes Balázs.

Sárga lap: Jessin

Gól: Szabó L. (8.), Paulicsek (29.), Bogdány (36., 50.), Burai (46., 78.)

Jók: Csókási, Paulicsek, ill. senki

Bella Sándor: – Egy könnyen felejthető mérkőzésen, megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot, az amúgy szimpatikus és sportszerű ‘dengelegi csapat ellen. Nem tagadom, csalódott vagyok csapatom játékát látva, nem tudom eldönteni, hogy nem akarunk, vagy egyszerűen nem tudunk átlépni saját árnyékunkon, és végre olyan szinten futballozni, amit joggal várnak el tőlünk. Ma ismét keveset futottunk, mezőnyben és kapu előtt sokat, túl sokat hibáztunk, de nézzük a jó oldalát, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, és ismét nem kaptunk sem gólt, sem lapot. Az Egyházasdengeleg csapatának további sok sikert kívánok!

id. Berkes Balázs: – A mai mérkőzés nem az első, hogy szinte csak tizenegyen tudunk kiállni. Ez a helyzet sajnos a becsületesen eljáró játékosok hozzáállását is tönkre teszi. Így nagyon nehéz jól játszani hétről-hétre, mert minden mérkőzés előtt azt találgatjuk, hogy megleszünk vagy nem. Bízom benne, hogy a játékosok átérzik a helyzet súlyosságát és sokkal komolyabban fogják venni a hátralévő meccseket. Csak ebben az esetben tudunk továbblépni ebből a helyzetből, és csak így lehet újra önbizalommal pályára lépni a mérkőzéseken, illetve eredményeket elérni.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Egy félidő alatt döntött a Romhány

Hiába küzdött a Csitár, vállalható vereség lett a vége. Az előző hétvégén Csitárban volt jelenése az egyértelmű esélyesként útra kelő Romhánynak a nyugati megye háromban. Nehéz menetnek vágtak neki a házigazdák, adott volt a papírforma a tizenegyedik fordulóban lejátszott meccs előtt. Mintegy negyedóráig vártak az első gólra a vendégek, aztán […]
error: Content is protected !!