Nem hibázott a Felsőpetény

Gabi

Őrhalomban arattak újabb sikert az eredményes úton állomásozó vendégek.

Az elmúlt hétvégén Őrhalomban volt jelenése a biztos győzelem reményében túra kelő Felsőpeténynek. Nem sok kérdőjel volt a nyugati megye hármas mezőny tizenkettedik fordulójában lejátszott mérkőzést előtt, leginkább az, hogy hány góllal nyer a tabellán jóval előrébb fellelhető brigád.

Nem is bíztak semmit a véletlenre a vendégek, a nyitónegyedórát átlépvén már három góllal vezettek. Ugyan a házigazdák ismét minden tőlük telhetőt megtettek, egyértelmű volt, melyik a jobb csapat.

A szünetig bevitték a negyedik döfést is az edzőjüket nélkülöző látogatók, majd a második etapban is mentek tovább, végül pedig hét-nullás arányban múlták felül a sereghajtót. Egymás után hatodik diadalukat jegyezhették fel a fonalat elkapó felsőpetényiek.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 12. forduló:

Őrhalom SE-Felsőpetény SE 0-7 (0-4)

Vezette: Berki A.

Őrhalom SE: Deák L. – Kürtössy, Maglódi, Vígh L., Gál – Tupi, Keresztúri, Vidó, Oláh J. – Stefanik, Deák M. Edző: Sopotnik László.

Felsőpetény SE: Csámpai – Pogácsás, Tóth P., Kocsis, Karacs – Dancsó, Rodák, Sógor (Garai G., 46.), Szalai (Parádi, 67.) – Tabics (Benyusovics, 56.), Garai M. Megbízott edző: Belovai Tamás.

Sárga lap: Maglódi

Gól: Garai M. (12., 89.), Rodák (14.), Szalai (17.), Karacs (26.), Garai G. (49., 72.)

Jók: senki, ill. Garai M., Garai G., Rodák, Karacs

Sopotnik László: Partjelző nélkül, mégis rendkívül korrekt játékvezetés mellett, megérdemelten győzött a szervezetten játszó és jó erőben lévő ellenfél. Az első félidőben három védővel és a harmadik számú kapussal kezdtünk, amikor is négy gólt kaptunk. A második félidőben négy védővel és a negyedik kapussal próbáltunk cserék nélkül tisztességesen helytállni. Annak köszönhetően, hogy a jogosan megítélt tizenegyest kivédte a kapusunk, csak három gólt kaptunk a szünet után. A csapatban megvan a kellő kitartás ahhoz, hogy tisztességesen végigjátsszuk az őszi bajnokságot! Bár épphogy megvagyunk darabra, meccsről-meccsre tiszteletre méltó a hozzáállásunk, kitartásunk. Igaz, nem jönnek úgy az eredmények, ahogyan azt szeretnék, ennek ellenére nem adják fel a srácok. Ki tudja, mit hoz a jövő?! Van az a mondás: “Utolsókból lesznek az elsők!”

Belovai Tamás: – Azzal kezdeném, hogy a szombati játéknaphoz képest nagyon erős kerettel tudtunk elutazni Őrhalomba. Az első perctől kezdve esélyeshez méltón játszottunk, mi birtokoltuk többet a labdát, tiszta helyzeteket alakítottunk ki, a pontrúgásaink is veszélyesek voltak, de ami a leginkább tetszett, hogy gyakorlatilag hiba nélkül hoztuk a védekezést, keményen, szervezetten, alázattal, ahogy kell! A második félidőben már ugyan romlott a helyzetkihasználásunk, de itt kicsit a szerencse is megtámogatott minket, és a cseréink is egytől-egyig remekül szálltak be a játékba, amikor kellett, akkor pedig a kapusunk is a helyén volt, így sikerült további gólokat is szerezni, és újabb meccset lehozni kapott gól nélkül, ami kimondottan jó érzés. A Tereske ellen iszonyatos kemény erőpróba vár ránk, ezt tudja mindenki, én maximálisan bízom és hiszek a srácokban! Remélem, az Őrhalomnál kitartóak lesznek, nagyon szimpatikus és végtelenül sportszerű brigád, további sok sikert nekik! #CSAKAPETÉNY!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Hamar döntött a Varsány

Egy félidő alatt elintézték a Feláldozhatókat a második játékrészre tíz emberrel maradó hazaiak. Az előző hétvégén a Feláldozhatókat fogadta a Varsány a keleti megye háromban. Érdekes meccsre volt kilátás, bár a házigazdák tűntek a tizenkettedik körben lejátszott mérkőzés esélyesének, nem mehettek biztosra. Határozottan kezdtek a vendéglátók, negyedóra múltán pedig el […]
error: Content is protected !!