Nagypályás csapattal bánt el a Határ(SE)t

Gabi

Az alkalmi kispályás együttes egy rendhagyónak mondható barátságos mérkőzésen hagyta helyben a megye hármas Karancsalját.

A mögöttünk hagyott vasárnap során egy rendhagyó barátságos meccs került megrendezésre, az egy ideje kispályán szép eredményeket elérő Határ(SE)t együttese a megye háromban versenyező Karancsalját fogadta a mátraterenyei sportpályán. A maga nemében kifejezetten érdekesnek mondható mérkőzés első félidejében még kiegyenlített találkozón viaskodtak a felek, a második etapban viszont egyértelműen kézbe vették a gyeplőt a leginkább a megye egyes MTSE-re épülő házigazdák, akik végül tizennégy gólt tartogató párbajban kerekedtek felül fokozatosan elfáradó ellenfelükön. A lefújást követően egy jó hangulatú közös nyársalással zárták a napot a két alakulat tagjai.

Felkészülési mérkőzés:

Határ(SE)t-Karancsalja MSE 11-3 (3-2)

Helyszín: Mátraterenye.

Határ(SE)t: Dóra – Horváth Sz., Földi, Novota, Bozó – Bujtár, Nánási, Sipkó, Budveszel, Domán – Határ. Csereként léptek pályára: Babják, Toronyi. Csapatvezető: Határ István.

Karancsalja MSE: Kucsera – Farkas, Máté G., Máté D., Papp – Mede, Szolnoki, Fekete Z., Kobolák, Sasvári – Oláh T. Csereként léptek pályára: Lehoczki, Csicsman, Langa. Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Gól: Domán (3), Bujtár (2), Novota (2), Horváth Sz. (2), Budveszel (2), ill. Lehoczki, Máté D., Sasvári

Határ István: – Szeretném megköszönni a karancsaljai csapatnak, hogy elfogadták a meghívásunkat, a csapatom tagjainak, akik részt vettek a mérkőzésen, illetve nem utolsósorban Serfőző Péter úrnak, aki biztosította nekünk a pályát, és a segítőknek, hogy a harmadik félidő is tökéletes legyen!

Csicsman Tamás: – Egy meghívást elfogadva látogattunk egy tulajdonképpen megye egyes csapathoz. Futballra nem feltétlenül alkalmas időjárás mellett, harminc fokban és tűző napon játszottunk egy mérkőzést, ezért is volt csak kétszer harmincöt perces a találkozó. Kissé hiányos létszámmal álltunk ki, nem igazán voltunk meg. Ettől függetlenül, amíg az erőnlét nem fordult át a másik oldalra és bírtuk erővel, nem volt semmi gond. A végére viszont elfáradtunk, mert a csapat nyolcban-kilencven százaléka három-négy hónap kihagyás után rúgott ismét labdába. Összességében azt tudom mondani, a foglalkozás elérte a célját. Mozogtunk egy jót, mindenki elfáradt, utána pedig a meccset követő nyársaláson volt a hangsúly.

Next Post

A Mátranováki VSC és a Mátraterenye SE közös gyermek focitáborában jártunk

Jó körülmények között, remek szakemberek kezei alatt és egy modern eszköz segítségével hódolhatnak szeretett játékuknak a környék fiataljai, mindezt három turnusban. A nyár ezen időszakában előszeretettel bonyolítanak le egyesületek táborokat gyermekek számára. Ezekben a hetekben hasonló kezdeményezéssel rukkolt elő a Mátraterenye SE és a Mátranováki VSC is, a két egyesület […]
error: Content is protected !!