Nagy küzdelemben győzött a Feláldozhatók

Gabi

Hiába próbálkozott a majdnem egy félidőt tíz emberrel letudó Nógrádsipek, a házigazdák zsebére vándoroltak a pontok.

Az elmúlt hétvégén a Nógrádsipekkel csapott össze a Feláldozhatók. Harcos meccsre volt kilátás a keleti megye hármas bajnokság tizenegyedik körében megejtett párosítás kapcsán.

Korai tapogatózás után ne volt különbség a résztvevők között, ettől függetlenül a házigazdák szerezték meg a vezetést az első félidő derekán. Pont a legjobbkor, éppen a szünet előtt egalizáltak a vendégek, így egállal fordultak a felek.

A második etap gyors gólváltást jegyezhettünk fel, bár ismét előnybe kerültek a karancsságiak, gyorsan válaszoltak a látogatók, annak ellenére is, hogy időközben emberhátrányba kerültek egy felelőtlen miatt kiosztott piros lap miatt.

Nem sokáig maradt azonban fenn az iménti állapot sem, Könnyű jóvoltából ugyanis hamarosan megint a hazaiak kerültek lépésfórba. A hátralévő időben még tízen is mindent beleadtak az újabb talpra állásért a ‘sipekiek, ez viszont már sehogy sem jött össze, így ellenfelük három-kettes győzelmet könyvelhetett el a küzdelmes csata zárásakor.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 11. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Doboskút SK Nógrádsipek 3-2 (1-1)

Vezette: Nagy I.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Oláh N. – Gergely K., Csonka D. (Oláh P., 53.), Kardos, Berta – Rusznyák, Gyüre, Csonka R., Sálek (Tatter A., 71.) – Könnyű (Csonka E., 89.), Tatter D. (Csonka A., 74.). Edző: Csonka Rudolf.

Doboskút SK Nógrádsipek: Strehó J. – Németh, Oláh B., Végh F., Erki (Kökény, 58.) – Mizser, Petrovics, Percze, Varga F. – Strehó Z., Baranyi S. Edző: Csordás Tibor.

Sárga lap: Mizser

Piros lap: Strehó Z. (55., Doboskút SK Nógrádsipek)

Gól: Rusznyák (21.), Könnyű (55., 67.), ill. Baranyi S. (45.), Németh (59.)

Jók: Könnyű, Gyüre, Rusznyák, Berta, ill. Baranyi S., Oláh B., Végh F., Németh

Csonka Rudolf: – Egy nagyon sportszerű csapatot ismertünk meg a vendégek személyében, és játszottunk velük egy jó kis meccset. A pálya állapota a mérkőzés előrehaladtával egyre rosszabb volt a sok eső miatt, és az döntött a mi javunkra, hogy jobban alkalmazkodtunk hozzá. Helyenként jól játszottunk, voltak szép támadásaink. De ismét a küzdeni tudással tartottuk itthon a három pontot, és megtartottuk a veretlenségi sorozatunkat hazai pályán, ami a karancsaljai zakó után nagyon fontos volt. A ‘Sipeknek sok sikert. Hajrá, Feláldozhatók!

Csordás Tibor: – Csúszós talajú pályán, jobban kezdtek a hazaiak. Nem ismertük az ellenfelet, ezért megbeszéltük, hogy az elején jobban a védekezésre összpontosítunk. Az első félidő közepétől egymás hibáiból adódtak lehetőségek, és egy-egy jól eltalált lövésből mindkét oldalon szép gólok születtek. A második játékrészben sokat csúszkáltak a játékosok, sok volt a a hiba, majd ismét a karancsságiak kerültek előnybe. Sajnos ezek után fegyelmezetlenek voltunk és az egyik emberemet kiállították. Egy-két perc múlva azért kiegyenlítettünk. Tízen maradva szorossá tudtuk tenni a mérkőzést, a vége felé kaptunk még egy elkerülhető gólt, a védők egymásra vártak. Összességében egy döntetlen igazságosabb lett volna. 

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Tovább száguld a Felsőpetény

A Keszeget is simán elverték a bombaformában lévő házigazdák. A múlt hétvégén a Keszeget fogadta az eredményes periódusban futballozó Felsőpetény a nyugati megye hármas mezőny tizenegyedik körében. Adottak voltak az esélyesek a kezdősípszót megelőzően, a hazaiaknak állt a zászló. Esélyeshez méltó módon kezdtek a házigazdák, a nyitónegyedórát átlépvén már kettővel […]
error: Content is protected !!