Elvárható sikert aratott a Mátraterenye

Gabi

A Mátramindszenttel bánt el a megye egyes csapat.

Vasárnap gyakorló meccsen futott össze a legalacsonyabb osztály keleti-csoportjában éllovas Mátramindszent és a megye egyes Mátraterenye. Bár a ‘mindszentiek kezdték jobban a Recsken sorra kerülő mérkőzést, még a szünet előtt fordított az MTSE, végül pedig öt-kettes arányban győzött Bujtár Tamás csapata. Kerényi Gábor védőként triplázott, míg a ‘terenyeiek kiszemeltje, Kovács Erik duplázott.

Felkészülési mérkőzés:

Mátramindszent SE-Mátraterenye SE 2-5 (1-2)

Recsk, műfüves pálya, zárt kapuk mögött.

Mátramindszent SE: Barkó – Kun, Kovács Gy., Kruppa, Orosz (Kocsis) – Pozsár – Horváth P. (Budai K.), Nánási (Zsákai), Hadusovszki – Jakab Gy. (Berki A.), Budai L. Edző: Dancsok Roland.

Mátraterenye SE: Oláh Tibor (Kotroczó) – Oláh Teofil, Miklós M., Novota, Kerényi – Babka, Határ (Sipkó) – Horváth Sz. (Adorján Z.), Bartha (Bujtár), Znamecz (Bozó) – Kovács E. (Oláh A.). Játékos-edző: Bujtár Tamás.

Gól: Budai L., Budai K., ill. Kerényi (3), Kovács E. (2)

Dancsok Roland: Gratulálok a csapat hozzáállásához és a teljesítményhez egyaránt! Sok egyéni hibánkat az ellenfél kihasználta, ezen kell javítanunk. Egy magasabb osztályú csapat ellen több koncentráció szükséges. Nagyon jól szolgálta a mérkőzés a felkészülést! További sok sikert a Mátraterenyének és “Bujti” barátomnak!

Bujtár Tamás: – Az első félidőben akadozott a játékunk, körülményesek és pontatlanok voltunk. Sokat hibáztunk, a ‘mindszenti gól után viszont észbe kaptunk! A második játékrész már jobban tetszett! Szerencsére még van egy hónapunk a bajnoki rajtig. Roliéknak sok sikert a bajnokságban, kívánom, érjék el céljaikat!

Next Post

Így néz ki az őszi szezon álomcsapata a megye egyben

Nyolc együttesből kerültek be kiválasztottak az alkalmi tizenegybe. Szépen-lassan elérkezik majd a tavaszi idény kezdete a megye egyben. Addig is még jó pár edzőmérkőzésen lesznek érdekeltek a mezőny tagjai. Így január végéhez közeledvén úgy döntöttünk, közzétesszük az őszi szezon szerkesztőségi álomcsapatát. Nézzük meg, szerintünk miképpen fest az évadból már lezajló […]
error: Content is protected !!