Idegenben gyűjtött fontos skalpot a Mátramindszent

Gabi

Varsányban tudtak győzni a még mindig veretlen vendégek.

A mögöttünk hagyott rangadót rendeztek a keleti megye hármas mezőny alaposan megcsonkított tizennegyedik körében, az éllovas Mátramindszent a forduló előtt harmadik Varsány otthonában tette tiszteletét.

Ahogy arra számítani lehetett, a harcos házigazdák felvették a kesztyűt, szépen sorban több lehetőséget is kidolgoztak, amiket viszont ki is hagytak, így nem tudtak előnyt szerezni. Ezzel szemben a látogatók nem teketóriáztak, és lélektanilag a legjobbkor, éppen a szünet előtt megszerezték a vezetést.

A második felvonásban sem tétlenkedtek a hazaiak, sőt próbálkoztak becsülettel az egyenlítéssel, ezen a meccsen viszont be voltak oltva gól ellen. Már a hajrában járva újra betaláltak a vendégek, egyúttal pedig a kettő-nullás sikerüket jelentő végeredményt is kialakították. Fontos győzelmet ért el idegenben az idénybeli veretlenségét továbbra is őrző éllovas.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 14. forduló: 

Varsány SE-Mátramindszent SE 0-2 (0-1)

Vezette: Nyerges K. (Tősér D., Reviczki J.)

Varsány SE: Baráth – Takács G., Puszta, Mócsány B. – Rigó R., Imre Z. (Takács R., 78.), Hegedűs (Bodnár, 82.), Báránkó, Király Sz. – Király A. (Mócsány G., 69.), Kiss Á. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Mátramindszent SE: Peleskei –  Kruppa, Hadusovszki, Kovács Gy., Orosz – Horváth P., Nánási, Zsákai (Vinyei, 68.), Budai K. (Szekula, 83.) – Jakab Gy. (Berki A., 71.), Budai L. Edző: Dancsok Roland.

Sárga lap: Király Sz., Takács G., Rigó R., ill. Nánási, Dancsok

Gól: Horváth P. (45.), Berki A. (77.)

Jók: Rigó R., Király Sz., Mócsány B., ill. az egész csapat

Báránkó Gábor: – Furcsa érzés volt szinte “csak” rendezők előtt játszani, de hát ez a helyzet van, nem tudunk mit tenni. Sajnos elveszítettük a rangadót, hiába támadtuk végig az első félidőt, ha egy négy-egyes félidei eredménnyel megyünk az öltözőbe, akkor az reális lett volna, de ezt a játékot gólra játsszák! Mi uraltuk az első félidőt, ez nem is tetszett az ellenfélnek. Veszekedtek egymással, az edzővel, ami kicsit furcsa is volt, hogy beszélnek egymással a játékosok. A második félidőben is megvoltak a helyzeteink a szépítésre, bár nem annyi, de ezekből sem tudtunk gól szerezni. Aztán egy szabadrúgásból növelte előnyét a ‘Mindszent, ekkor már nem láttam kiutat még az egy pontra sem. Megtöri a csapatot, mikor minden kimarad, az ellenfél meg három-négy helyzetből kettőt kihasznál. Fájó vereség ilyen játékkal kikapni. Sok sikert a Mátramindszentnek!

Dancsok Roland: A mérkőzés elején nem találtuk magunkat, az ellenfél több lehetőséget kidolgozott, sőt három, százszázalékos helyzetük volt, amit nem sikerült értékesíteniük. Magunkhoz tértünk, voltak helyzeteink, kapufa is, és az első félidő vége előtt sikerült megszereznünk a vezetést. Szünetben megnyugtattuk magunkat és a második félidőben jól futballozva sikerült még egy gólt rúgni. Köszönöm minden játékosomnak a hozzáállását! Sok sikert a Varsánynak! Mi pedig készülünk a hétvégére! Hajrá, ‘Mindszent!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Nehézség nélkül aratott újabb győzelmet a Patak

Egy félidő alatt döntöttek a vendégek Ipolyszögön. Az elmúlt hétvégén Ipolyszögön volt jelentése a Pataknak a nyugati megye háromban. Esélyesként várhatták a tizennegyedik körben esedékes párbaj kezdősípszavát a vendégek, de azért nem feltétlenül mehettek biztosra. Maradjunk annyiban, tükörsima lett a vége. Nem ismertek pardont a látogatók, már a tizedik percben […]
error: Content is protected !!