Ecsegen menetelt tovább a Mátramindszent

Gabi

Az első félidőben még tartották magukat a hazaiak, a szünet után viszont beindult az éllovas.

Múlt vasárnap Ecsegen volt jelenése a Mátramindszentnek a keleti megye háromban. A tizenhetedik forduló előzetesen legérdekesebbnek ígérkező mérkőzésének vághattak neki a gárdák, bár az nyilvánvaló volt, hogy a vendégek számítanak egyértelmű esélyesnek.

Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a résztvevők. Aktívabban futballozott az éllovas, tartották azonban magukat a lelkes ecsegiek. Már a második felvonásban hamar bevették a kaput a látogatók, majd pár perc elteltével meg is duplázták előnyüket.

A játékrész derekán szépítettek a hazaiak, a hajrához érve viszont érkezett a listavezető újabb találata. Egy öngólnak köszönhetően még erre is volt válaszuk a házigazdáknak, a tripláig jutó Budai Lajos viszont egyszer és mindenkorra lezárta az érdemi kérdéseket a véghajrában. Négy-kettőre nyertek a ‘mindszentiek.

NEXT-Therm Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 17. forduló:

Ecseg SE-Mátramindszent SE 2-4 (0-0)

Ecseg, zárt kapuk mögött. Vezette: Reviczki J. (Sáfrány Sz.)

Ecseg SE: Burbiczki – Oláh G., Baranyi M., Horváth G., Bognár – Mihalik Sz., MIhalik János, Bangó Cs., Baranyi Á. – Pongrácz, Zsiga. Edző: Moravcsik Ferenc.

Mátramindszent SE: Peleskei – Kun (Orosz, 64.), Kovács Gy., Nánási, Kruppa – Zsákai, Pozsár, Berki A. (Kocsis, 73.), Budai K. (Szűcs, 70.) – Budai L., Jakab Gy. Edző: Dancsok Roland.

Sárga lap: Kovács Gy., Kun

Gól: Zsiga (66.), Peleskei (83., öngól), ill. Budai L. (50., 55., 87.), Jakab Gy. (79.)

Jók: senki, ill. Kun, Nánási, Budai L.

Moravcsik Ferenc: – Sportszerű mérkőzésen, jobb volt az ellenfél. A héhalmi meccshez képest három kulcsjátékosunk hiányzott. Egy dolgozott, kettő pedig COVID-os lett. Így egy katasztrófává vált számunkra a találkozó. Az első félidőben még bírtuk, a második félidőre viszont már elfáradt a csapat, aztán megnyerte a mérkőzést az ellenfél, amihez gratulálok.

Dancsok Roland: – Nehéz úgy mit mondani, hogy ne sértsek meg senkit! Maradjunk annyiban, hogy amiért elutazunk, az meglett. További sok sikert az Ecsegnek! Hajrá, ‘Mindszent!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

A 96. percben belőtt büntetővel nyert a Bernece

Nem mindennapi körülmények között maradt alul a Keszeg. Múlt vasárnap a Keszeget fogadta a Bernece a nyugati megye háromban. A hazaiakra tekinthettünk esélyesként a huszadik körben megrendezett meccs előtt, de nem mehettek teljesen biztosra a bármire képes másik oldallal szemben. Nem is adták olcsón a bőrüket a látogatók, minden téren […]
error: Content is protected !!