Heves megyei másodosztályú csapattal remizett a Mátramindszent

Gabi

A nógrádi együttes nyolcgólos döntetlen könyvelt el előzetesen esélyesebbnek számító ellenfelével szemben.

Múlt szombaton ismét gyakorló meccs várt a Mátramindszentre, a keleti megye hármas csapat a Heves megyei másodosztályban szereplő Mátraballát fogadta. Pusztán a végeredmény tekintetében jónak mondható döntetlennel zárták aktuális fellépésüket a hazaiak, akik ugyan már komoly előnyben is voltak a találkozó során, a lefújáskor meg kellett elégedniük az egyébként figyelemreméltó iksszel.

Felkészülési mérkőzés:

Mátramindszent SE-MSE-Mátraballa 4-4 (3-1)

Mátramindszent SE: Hadusovszki – Kun ( Szűcs), Kovács Gy., Nánási, Orosz – Horváth P. (Kocsis), Szekula, Zsákai, Vinyei – Berki A., Budai L. Edző: Dancsok Roland.

Gól: Budai L., Horváth P., Nánási, Berki A.

Dancsok Roland: – Több meghatározó játékos hiányzott, mind szerkezetben, mind erőben elfogytunk a végére. Reálisnak tartom az eredményt, azt hozzá kell, hogy tegyem három-nullról hazai pályán ez nagyon kevés lesz a bajnokságban, ha akarunk is valami eredményt!

Next Post

Ismét elbánt a Cereddel a Magyargéc

Tíz gólt szereztek a házigazdák a megye hármas együttesek edzőmérkőzésén. Az előző hétvégén újra gyakorló mérkőzésen találkozott a következő szezonban egyaránt a keleti megye háromban versenyző Magyargéc és a Cered. A két gárda múltkori csörtéjéhez hasonlóan, ismét jó pár gólt láthattak a nézők, végül pedig ismét a jó formában lévő […]
error: Content is protected !!