,,Megvalósítottuk a terveket”

Gabi

A keleti megye három élén telelő Mátramindszent edzője, Dancsok Roland a folytatásban is megőrizné az első helyet csapatával.

Remekül sikerült őszi idényen van túl a keleti megye háromban vitézkedő Mátramindszent, veretlenül telel az élen az első helyen téli pihenőre vonuló társaság. A jelenleg tizenegy győzelemmel és két döntetlennel álló csapat edzőjét, Dancsok Rolandot az éllovas eddigi szereplése kapcsán kérdeztük.

– Hogyan gondol vissza az őszre?

– Szezon előtt a dobogó valamelyik fokára vártam a társaságot – kezdte Dancsok Roland. Összességében megvalósítottuk a terveket, előkelő helyről várhatjuk a folytatást. A játékosok hozzáállásának, egységességének köszönhetőek az eddigi eredmények és a jó teljesítmény, az ő érdemük az első hely. Hol nincsenek problémák, de együtt megoldottuk az akadályokat, mind a játékosok, mind az elnök, mind a szponzor segítségével, mint egy nagy CSALÁD.  Két pontvesztésünk volt, ezek közül az volt meglepetés, amikor Karancsságon ikszeltünk. Viszont az is a mi “érdemünk”, maga alatt focizott a csapat.

– Kiemelendő, hogy eddig a legtöbb gólt szerezték, Budai Lajos ráadásul egymaga huszonöt alkalommal talált be.

– A komplett csapatnak, illetve a gólerős csatáraimnak köszönhető, hogy ennyi gólt lövünk. Elég sokat jelent nekünk Budai Lajos, aki egy elismert játékos, nem ezen a szinten lenne a helye, sok csapat erőssége lenne magasabb osztályban is.

– Hátul is biztos lábakon állnak, hiszen eddig az önök kapuját vették be a legkevesebbszer.

– Ha kell, tizenegy emberrel védekezünk, természetesen kell egy jó kapus, ahogy köszönhető védelmünknek is, amit rutinos játékosok alkotnak.

– Megemlítendő, hogy önt már alig láthattuk a pályán. Miért?

– Kicsit megviselt az elmúlt időszak a magánéletemben, és a műtét utáni lábadozás is elnyúlt, így edzeni sem tudtam megfelelően. Jobbnak láttam, ha kihagyom az őszi részét a szezonnak. Úgy tervezem, ha sikerül a felkészülésem, akkor lehet, egyszer-egyszer pályára lépek tavasszal.

– Mely ellenfelek veszélyeztethetik majd, hogy begyűjtsék a bajnoki címet?

– Ugye még nem találkoztunk a Karancsalja csapatával, és mg ide sorolnám az Ipolytarnócot és a Varsányt. Jobb és kiegyensúlyozottabb ez a bajnokság.

– Miképpen fog kinézni a felkészülési időszak?

– Pihenéssel telik a szünet, ugyebár a vírushelyzet miatt elmaradtak a teremtornák, ahol mozgási lehetőség lett volna. Január közepén kezdjük el a felkészülést, heti 2 edzéssel. Szeretnénk minél több edzőmérkőzést játszani, ahogy igazolni is. Megkerestem egy-két embert, de még nincs konkrétum. Távozóról nem tudok.

– Mit vár az előttünk álló idénytől?

– Szeretnénk megőrizni az első helyet, nem vitás. Aztán meglátjuk, mire leszünk képesek.

– Adott esetben vajon tudnák vállalni a megye kettőt?

– Megmondom őszintén, ehhez még sok víznek le kell folynia a Dunán. Elsősorban az utánpótláson és az anyagiakon múlhat.

Next Post

Négy távozót jelentett be a BSE

Természetesen a későbbiekben pótolnák a távozókat az NB III-as balassagyarmatiak. Korábban már hírt adtunk róla, hogy hétfőn nekiveselkedett a tavaszi szezonra történő felkészülésnek a harmadosztály Keleti-csoportjában szereplő BSE. Az év első foglalkozásán a csapat vezetőedzőjétől, Nagy Tibortól megtudhattuk, hogy négyen már biztosan távoznak a klubtól. Ezt az információt aztán kedden […]
error: Content is protected !!