Megtörte a jeget a Patak

Gabi

A Felsőpetény ellen gyűjtötte be idénybeli első sikerét Bella Sándor csapata.

A múlt hétvégén a Felsőpetényt fogadta az első két nyugati megye hármas fordulót nyeretlenül megvívó Patak. Mindenképpen javítani akartak tehát a házigazdák, végül pedig le is arathatták igyekezetük gyümölcsét.

Bár a 19. percben a vezetést megszerző látogatók kellőképpen ráijesztettek ellenfelükre, még a pihenőt megelőzően fordított a másik oldal. Az egyenlítés után Faludi tizenegyesévvel mehettek előny birtokában szusszanni a vendéglátók.

A térfélcserét követően már nem igazán volt kérdés, az egy sebességi fokozattal följebb kapcsoló patakiak újabb három gólt szereztek a találkozó kétharmadáig, így teljes nyugalomban várhatták a meccs utolsó szakaszát. Küzdöttek-hajtottak a felsőpetényiek, de már csak kozmetikázni tudtak az eredményen. Az utolsó szó a Bella-legénységé volt, hat-kettőre nyert a várva várt győzelemre szert tevő gárda.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 3. forduló:

Patak SE-Felsőpetény SE 6-2 (2-1)

Vezette: Szikora D. (Rácz D.)

Patak SE: Oláh R. – Kürtössy, Simó, Csókási, Mócsány – Paulicsek (Szabó L., 46.), Várhegyi – Oravecz, Faludi (Szekeres, 67.), Németh -Bogdány. Edző: Bella Sándor.

Felsőpetény SE: Piszár – Misják, Szabó Sz., Tóth P., Sógor – Janecska (Benyusovics, 37.), Rodák, Szalai, Pogácsás – Sulyán, Garai M. (Laczkovszki, 66.). Játékos-edző: Laczkovszki Zsolt.

Sárga lap: Bogdány, Kürtössy, ill. Misják

Gól: Bogdány (33., 49.), Faludi (42.), Oravecz (47., 61.), Mócsány (87.), ill. Garai M. (19.), Sulyán (84.)

Jók: az egész csapat, ill. Janecska, Pogácsás, Tóth P., Garai M.

Bella Sándor: – A harmadik fordulóban szereztük meg első győzelmünket, a látottak alapján teljesen megérdemelten. Már az öltözőben látszott a fiúkon, hogy ma magasabb fokozatra akarnak kapcsolni, ami a kezdősípszót követően be is igazolódott. Dinamikus játékkal kézben tartottuk az egész mérkőzést, és ismét nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, ami a második félidőben csúcsosodott ki. Egy fegyelmezetten futballozó, a megbeszélteket maradéktalanul betartó csapatot láthattak ma a nézők.

Laczkovszki Zsolt: – Vezetéssel indítottuk a mérkőzést, és az első húsz percben jól játszottunk. Aztán a játékvezető elengedett egy durva szabálytalanságot, amit egy pataki játékos követett el. Nem fújta be a nekünk járó szabadrúgást, ahelyett pedig betalált a Patak. Ezt követően egy jogtalan büntetőt is megadott az ellenfél javára. Itt már elmentünk fejben. A második félidőben kaptunk két gyors gólt, majd a meccs vége felé még kettőt, de szépíteni még tudtunk. Egyszóval, jobb volt a Patak, de nem ennyivel, ha normális játékvezetés van, nem ilyen eredmény születik. Nem védem magunkat, kikaptunk, ez tény. Nem megy a játék, továbbra is sok a sérültünk, de nem adjuk fel soha. Megyünk tovább! Hajrá, ‘Petény!

Next Post

A szezonban először örülhetett a Cered

Radics István csapata tízgólos meccsen intézte el a somosiakat. A múlt hétvégén nyeretlen csapatok mérték össze tudásukat Cereden, a hazai alakulat a somosi együttest fogadta. Alaposan bekezdtek a házigazdák, rögtön a labda útjára indulása után bevették a kaput. Már ekkor érezhető volt, hogy nem fognak unatkozni a nézők. Hamarosan aztán […]
error: Content is protected !!