Megtörte a jeget a Felsőtold

Gabi

Hiába küzdött becsülettel a létszámhiányos Kazár, hat vereség után ismét pontokat gyűjtöttek a házigazdák.

Az előző hétvégén Felsőtoldra volt hivatalos a Kazár a keleti megye háromban. Alapesetben a vendégek számítottak volna a tizenkettedik fordulóban megrendezett mérkőzés esélyesének, mivel azonban csak tíz fővel tudtak kiállni, hamar változott a leányzó fekvése.

A szintén tíz fővel kezdő házigazdák játékos-edzőjük révén viszonylag hamar előnyt szereztek, a szünetig viszont nem esett újabb gól, hiába egészültek ki időközben a felsőtoldiak, nem tudták növelni lépésfórjukat az első etapban, pedig a meccs korai szakaszától csak kilenc játékosa maradt a sérülés által sújtott riválisuknak.

Aztán a folytatásban hamar betaláltak a hazaiak, majd még inkább könnyű helyzetbe kerültek, miután ellenfelük egy labdarúgóját szövegelésért kiállította a bíró. Ezt követően csupán az volt kérdés, mennyivel nyert a vezetést birtokló alakulat.

Végül öt-egyes sikert arattak a hat vesztes fellépés maguk mögött tudó vendéglátók, a látogatók pedig pusztán annak örülhettek, hogy létszámhiányos állapotban is képesek voltak kivitelezni egy halovány szépségtapaszt.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 12. forduló:

Cserhát TSE Felsőtold-Kazár KSE 5-1 (1-0)

Vezette: Varga P. (Bacsa Gy.)

Cserhát TSE Felsőtold: Imre D. – Buda, Szentgyörgyi, Balázs S., Murányi – Imre Cs., Nyirjei, Hucskó, Szita – Bagyinszki, Ambrus. Játékos-edző: Nyirjei András.

Kazár KSE: Baár – Keviczki R., Czecze, Körmöczi M., Sándor K. – Bata, Kovács V., Körmöczi D., Varga N. – Gecse. Edző: Koncsik László

Sárga lap: Bagyinszki, Ambrus, Hucskó, ill. Körmöczi M., Kovács V.

Piros lap: Bata (52., Kazár KSE)

Gól: Nyirjei (14.), Hucskó (47., 58.), Ambrus (62.), Bagyinszki (89.), ill. Kovács V. (67.)

Jók: Hucskó, ill. senki

Nyirjei András: Nehéz értékelni a látottakat, elég kaotikusra sikerült ez a hétvége… Kezdjük ott, hogy mindkét csapat tíz fővel kezdte meg a mérkőzést. Viszonylag jól teljesített a csapat az elején, meg is szereztük a vezetést, majd kiegészültünk tizenegy főre. El is dönthettük volna a meccset, de kimaradt egy büntető, majd a vendégek létszáma egy sérülés után tovább csökkent. Sajnos innentől nagyon idegesen, kapkodóan játszottunk. A szünetben próbáltuk helyére tenni a dolgokat, némileg sikerült is, hiszen hamar gólt szereztünk. Aztán volt még egy kiállítás is a vendégeknél, mi pedig szereztünk még három gólt, de a játékkal egyáltalán nem lehetünk elégedettek. Ritka, amikor egy öt-egy után elégedetlen valaki, de ez tényleg egy ilyen meccs volt. Ettől függetlenül úgy gondolom, megérdemelt a győzelmünk, a kazáriak meg becsülettel végigküzdötték a meccset. További sok sikert nekik! Mi pedig bízunk benne, hogy megoldódnak a létszámgondjaink és sikerül még további pontokat szereznünk az őszi szezonban.

Koncsik László: – Az elmúlt fordulók eredményei alapján győzelem reményében utaztunk Felsőtoldra. Sajnos a mérkőzésre kijelölt tizennégy játékos közül azonban csak tizenegy jelent meg, ami pedig ezután következett, az katasztrofális. A meccs kezdete előtt derült ki, hogy a legjobb támadóm sportorvosija lejárt, így nem léphetett pályára. Maradtunk tízen. Ezt követően az egyik belsővédőm húzódást szenvedett és nem tudta folytatni a játékot, így kénytelenek voltunk kilencen folytatni. Aztán egy téves játékvezetői ítélet után játékosom egy nem sportszerű megnyilvánulás miatt piros lapot kapott. Így már csak nyolcan maradtunk. Ezt követően már nem sok esélyünk maradt a pontszerzésre sem. Ráadásul még a játékvezető működése is borzolta a kedélyeket, azt sem tudta, milyen előadáson van. Folyamatos tévedései mindkét csapatot sújtották. Megtehettük volna, hogy hét fő alá csökkenünk és három-null a vége a találkozónak, de mi megpróbáltuk sportszerű keretek között lejátszani a mérkőzést. Csak a játékvezető nem tudott fölnőni feladatához, és ezzel tönkre teszi több játékos hétvégéjét. Úgy érzem, ezen a meccsen a hibáinkat kihasználó házigazdák lelkesedésükkel rászolgáltak a győzelemre, és ehhez gratulálok nekik. Játékosaimnak is gratulálok, hogy ilyen nehéz helyzetben sportszerű keretek között végigjátszották a kilencven percet, és el tudták viselni a játékvezető véleményem szerint indiszponált és nagy arcú működését.

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Ez történt az NB III Keleti-csoportjának tizenhatodik fordulójában

Döntetlennel melegített az SBTC következő ellenfele, szoros vereséggel hangolt a BSE soros vetélytársa. Múlt vasárnap a tizenhatodik fordulót hozták tető alá az NB III Keleti-csoportjában. Korábban már említettük, hogy egy-egyes döntetlennel pergett le a BSE-SBTC nógrádi rangadó. Ahogy már az előző évad során is megszokhatták olvasóink, a mostani pontvadászatban is valamennyi […]
error: Content is protected !!