Megtáltosodott a Magyargéc

Gabi

Továbbra is gödörben van a Karancskeszi.

Az elmúlt hétvégén a Karancskeszivel csapott össze a Magyargéc a keleti megye háromban. Bár egyik gárda sem volt fényes formában a tizenkettedik körben lepergő meccs előtt, kicsivel esélyesebbnek tűntek a hazaiak.

Kiegyenlített volt a viaskodás a kezdősípszó után, mígnem az első negyedórát átlépvén bevették a kaput a vendégek. Kellett kis idő a másik oldal felocsúdásához, szépen lassan viszont összekapta magát Oláh Róbert csapata, majd előbb egalizáltak, aztán még a szünet előtt egy büntetőből a vezetést is megszerezték a házigazdák.

A második felvonásban egy gyors góllal megadták a folytatás alaphangját a ‘géciek, majd a játékrész derekán egy újabb találattal mindent eldöntöttek. A látogatók képtelenek voltak újítani, ezzel szemben vetélytársuk még a hajrára is tartogatott döféseket, így öt-egyes győzelmet arattak a triplázó Oláh Áron fémjelezte vendéglátók, akikre ráfért már ez a siker, hiszen három vesztes fellépés után tudtak ismét diadalmaskodni.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 12. forduló:

Magyargéci Zöld Sasok SE-Karancskeszi KSE 6-1 (2-1)

Vezette: Béres K.

Magyargéci Zöld Sasok SE: Rácz T. – Ökrös Sz., Rádi Ri., Csík Cs., Lakatos J. (Dombi, 72.) – Csík R., Lakatos T., Botos A., Ökrös P. (Jónás F., 28.) – Medgyesi (Rácz J., 72.), Oláh Á. Edző: Oláh Róbert.

Karancskeszi KSE: Puporka K. – Dienes G., Dienes A. (Klajban, 46.), Tátrai, Rimai N. (Orsós, 60.) – Rimai R., Lantos, Balogh (Szabó Á., 77.), Bíró (Harmat, 77.) – Puporka R. (Boros, 77.), Máté B. Játékos-edző: Boros Balázs.

Sárga lap: Lakatos T., ill. Rimai R.

Gól: Medgyesi (35.), Oláh Á. (39., 65., 86.), Botos A. (47.), Jónás F. (88.), ill. Balogh (16.)

Jók: Oláh Á., Csík Cs., Botos A., ill. Tátrai

Oláh Róbert: – Megvoltunk tizenegyen, és még volt cserénk is. Már ez is nagy dolog. Még fociztunk is, és szép gólokat lőttünk. Nem hittem a szememnek, és még nyertünk is. Le a kalappal a csapat előtt, ezt így kellene mindig! További sok sikert a Karancskeszinek. Mi meg megpróbáljuk begyűjteni a hátralévő három bajnoki mérkőzésünket. Hajrá, Magyargéc!

Boros Balázs: Ezt nem lehet már szavakkal kifejezni, felfoghatatlan, hogy mi lehet most Karancskesziben, miért van ez most. Sokszor volt, hogy épp összejött a csapat, de így sosem teljesítettünk, hogy utolsó előtti legyen a társaság. Nagyon el kell gondolkodni a hogyan továbbról! Sok sikert a “Gécnek! Hajrá, ‘Keszi!

A bajnokság aktuális állása:

Next Post

Az utolsó pillanatokban mentett pontot az Egyházasdengeleg

Nem bírta kihúzni a véghajrát a Csitár. Az elmúlt hétvégén alsóházi helyosztót rendeztek a nyugati megye háromban, az Egyházasdengeleg a Csitárt fogadta. Változatos ütközetnek néztünk elébe, várható volt, hogy kellőképpen megizzasztják egymást a tizenkettedik fordulóban lejátszott meccsen. Egy ideig nem láthattak gólt a nézők, csak kiegyenlített küzdelmet. Harcoltak a gárdák […]
error: Content is protected !!